Corona en de vakantieparken

Coronavirus en de vakantieparken

 

Het coronavirus houdt ons land in zijn greep. Veel mensen maken zich zorgen, en vragen zich af wat voor een actie ze moeten ondernemen i.v.m. hun vakantie op één van de vakantieparken in Nederland. 

Op deze pagina zie je makkelijk in één overzicht waar je kunt kijken als je geboekt hebt bij één van de ketens waar wij mee samenwerken. We vragen je dan ook om met vragen over jouw boeking, met de desbetreffende keten contact op te nemen. Deze kan jou het beste en snelst een duidelijk advies geven. Hieronder zie je ook een aantal pagina's staan waar je al heel wat antwoorden kunt vinden. 

 

Let op: de informatie hieronder kan per dag veranderen. De informatie op de website van de ketens is leidend! 

Landal en Corona

Hebben jullie een verblijf geboekt bij Landal en is deze vakantie al op korte termijn? Neem dan even een kijkje op onderstaande pagina. Hier staan heel veel antwoorden en waarschijnlijk zie je snel en duidelijk wat je wilt weten over jullie boeking. Landal heeft de annuleringsvoorwaarden gewijzigd. Een aantal parken van Landal zijn gesloten. Neem een kijkje op onderstaande pagina!


Center Parcs en Corona

Center Parcs heeft alle parken dichtgegooid i.v.m. het coronavirus. Het is heel jammer dat de parken tijdelijk gesloten zijn, maar gezondheid gaat boven alles! 


Sunparks en Corona

De parken van Sunparks liggen in België, en zijn 13-3-2020, 12.00 uur gesloten. De maatregelen gelden tot 4 april 2020. Sunparks neemt contact met de gasten op per sms en e-mail. Neem niet zelf contact op!


Vakantiepark Weerribben en Corona

Hebben jullie een vakantie geboekt op Vakantiepark Weerribben? Dan kun je op het moment van schrijven gewoon op vakantie. Wel besteden ze extra aandacht aan de hygiëne. Alle parkfaciliteiten zijn gewoon geopend zoals altijd. We vragen je wel om via onderstaande button het actuele nieuws te volgen!


Beekse Bergen en Corona

Het vakantiepark en Safari Resort van Beekse Bergen is tot nader bericht geopend. Hou er wel rekening mee dat het safaripark gesloten is! Hier kun je dus geen gebruik van maken tijdens je verblijf. 

Slagharen en Corona

Het vakantiepark van Slagharen gaat later open dan gepland. De planning stond op 27 maart 2020 en is nu verplaatst naar 20 april 2020. Na 3 april zullen er maatregelen getroffen worden, veiligheid van de bezoekers staat bovenaan bij Slagharen!