Vrijstaande bungalows

Boek een vrijstaande bungalow

We leven in een gekke tijd met elkaar. Al een aardig lange tijd proberen we met elkaar het coronavirus onder controle te houden, door voldoende afstand te bewaren van elkaar. We krijgen regelmatig de vraag welke bungalows te boeken zijn die vrijstaand zijn. Dit snappen wij, het voelt niet fijn om nu te dicht bij elkaar te zitten op de vakantieparken. Tijd om voor jullie alle vrijstaande opties op een rij te zetten!

Vrijstaande bungalows bij Roompot

Roompot heeft een groot aantal parken welke mooie vrijstaande bungalows hebben. Je boekt deze voor een zeer leuke prijs, en geniet toch van aardig wat luxe tijdens jullie vakantie. Sommige parken liggen aan zee, sommige midden in de natuur.

Vrijstaande bungalows Landal

Landal staat bekend om de ruime vakantieparken. Ook zijn de bungalows over het algemeen voorzien van alle gemakken. Ben je op zoek naar een vrijstaande bungalow? Dan zou je bijvoorbeeld eens een kijken kunnen nemen op het Landal park De Reeuwijkse Plassen. Midden in de natuur, en voldoende ruimte tussen de bungalows als je een vrijstaande bungalow boekt.

Vrijstaande bungalows Droomparken

Sinds kort hebben wij Droomparken als partner. En we zijn hier blij mee! We zien namelijk dat deze aanbieder niet een extreem groot aantal parken in de aanbieding heeft, maar de parken die er zijn, zijn top! Van een vrijstaande Tiny House tot een luxe vrijstaande villa, het kan allemaal bij Droomparken.

Vrijstaande bungalows De Weerribben

Op dit vakantiepark vind je allemaal leuk, sfeervolle boerderijen die je kunt boeken voor een heerlijke vakantie. Lekker midden in de vrije natuur fietsen en wandelen, dat kan erg goed op dit park! Ideaal voor een verblijf in de corona periode.

Vrijstaande bungalows Hof van Saksen

Welke ook zeker niet mag ontbreken in dit rijtje, is het mooie en luxe park het Hof van Saksen. Je vindt dit park in Drenthe, en we beloven je dat je je hier geen minuut hoeft te vervelen! En gelukkig hebben ze ook een aantal vrije accomodaties die jij kunt boeken! Kom lekker zwemmen in het meer, of ga van één van de spannende glijbanen af!