Vakantie in eigen land


We hebben nog steeds te maken met het Coronavirus, en reizen naar het buitenland is nog steeds niet echt een optie. Maar wist je dat dit helemaal niet nodig is? Nederland is namelijk een land met erg mooie plekken welke jij vast nog niet hebt bezocht! We hebben alles wat je nodig hebt voor een geslaagde vakantie in eigen land, Nederland. We kunnen zwemmen in de zee, mooie wandelingen door de natuur maken en wat dacht je van een lange fietstocht welke je op de leukste plekjes zal brengen?! We zullen je een aantal vakantieparken van Landal laten zien welke midden in de natuur liggen, en dus geschikt zijn voor een ontspannende vakantie.
Even wat Landal hoogtepunten:

  • 29 parken midden in het bos 
  • 24 parken aan de kust
  • Op veel parken in fietsverhuur mogelijk

Landal parken


De vakantieparken van Landal liggen allemaal in de natuur, en hebben veel te bieden als het gaat om vakantie in eigen land. Denk aan wandelen, zwemmen, fietsen en nog veel meer buitenactiviteiten. We adviseren je wel altijd om eerst even goed naar de communicatie van Landal te kijken. Deze vind je hier. Zo weet je zeker dat je op de hoogte bent van alles rondom Landal en het coronavirus. Dankzij de aanpassingen op de parken, kan iedereen met 1,5 meter van elkaar op vakantie. Top geregeld!


Hieronder een aantal van onze favoriete parken:

Vakantiepark PUUR Exloo:

Vakantiepark PUUR Exloo is een park welke ligt in het mooie Drenthe. Perfect voor lange wandelingen en mooie fietstochten! De accommodaties zijn vrijstaand, dus er is ruimte genoeg rondom de accommodaties. Op deze manier kun jij genieten van een veilige vakantie! Het vakantiepark ligt in het het Hondsruggebied. Wil jij toch een beetje het vakantiegevoel groter maken? Boek dan een borrelbox bij je verblijf! Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen bij de hunebedden, deze vind je vlakbij!

Landal Beach Park Texel:


Ben jij op zoek naar een vakantie vlakbij zee? Neem dan eens een kijkje bij dit park! Het park ligt op 1,5 kilometer van het strand, en ligt dus midden in de natuur! De bekende plaats De Koog ligt er om de hoek, en op het park kun je gebruik maken van de fietsverhuur. Vanuit jullie villa wande of fiets je zo Nationaal Park Duinen van Texel in. Wist je dat er velduilen broeden in dit gebied?

Vakantiepark Kasteeldomein De Cauberg:


Ben jij gek op het bos en heuvels? Ben jij fan van fietsen? Dan zit je hier goed! Dit vakantiepark van Landal ligt op Op de top van de Cauberg en op het park kun je terecht voor fietsverhuur. Limburg heeft prachtige wandelroutes en is de perfecte plek op de wielrennen of mountainbike. 
De accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en bieden jou een perfecte vakantie in eigen land!