Geen zin of tijd om jouw reis uit te zoeken? Schakel een reiscoach in!

 

Wat is een reiscoach eigenlijk? ‘Reiscoach’ is een relatief nieuw begrip in de reiswereld, want wat is een reiscoach precies, wat doet een reiscoach en waarom is dat anders dan een reisbureau, reisagent of reisadviseur?

 

Een reiscoach helpt jou met het voorbereiden van jouw reis(plannen). Geen standaard pakketten, maar reizen op maat. Geen standaard routes, maar routes die bij jouw wensen passen! Geen standaard locaties of accommodaties, maar bestemmingen en tips die met zorg zijn geselecteerd op basis van wat jij wilt. Waar je ook naar toe wilt.

 

 

Dat is in elk geval hoe ik het doe! Ik ben Renee, de reiscoach van Aap Noot Reis.  Dankzij meer dan 10 jaar kennis en reiservaring, weet ik precies waar ik zoeken moet. Voordat ik begin aan jouw reisplan, zorg ik ervoor dat ik weet wat jouw wensen zijn zodat jij vol vertrouwen de touwtjes uit handen kan geven. Het is ten slotte jouw reis. 

 

 

Daarom is mijn succesformule:

Jouw wensen + mijn uitzoektalent = zorgeloos op reis

 

5 voordelen om een reiscoach in te schakelen

 

1.    Het scheelt je heel veel tijd
Wist je dat het uitzoeken van een reis vaak minimaal een werkdag kost? En dat is in het meest gunstige geval, als je ook nog eens kunt vinden wat je zoekt. Vooral reizen die meerdere bestemmingen hebben kosten veel uitzoekwerk en dus ook veel tijd. Daar hebben de meeste mensen tegenwoordig geen tijd voor, dus dan is het heel erg fijn als je dit uit kunt besteden. Of je nu hulp nodig hebt bij een complete rondreis of juist losse vliegtickets, jij bepaalt wat je uitgezocht wenst te hebben.

 

 

2.    Geen (keuze) stress meer
Heb je dat ook weleens? Je speurt urenlang het internet af, maar toch kom je niet tegen wat je zoekt. Sterker nog, hoe langer je zoekt des te meer opties je tegenkomt en uiteindelijk ben je niets wijzer geworden. Het internet staat bomvol met heel veel goede informatie, waar je ook naar toe wilt er is informatie over te vinden. Dat maakt het enerzijds makkelijk, maar anderzijds juist moeilijker. Het aanbod is zo groot, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en er keuzestress ontstaat. De oplossing is het delen van jouw wensen met een reiscoach, want die heeft de expertise om die wensen om te zetten in een reis die bij jou past.


3.    Unieke reizen en écht maatwerk
Een onafhankelijke reiscoach werkt niet met pakketten of bouwstenen, maar heeft alle vrijheid om een reis samen te stellen die echt past bij jouw wensen. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen, is zo specifiek mogelijk zijn over wat jij wilt! Je kunt beter te veel informatie geven, dan te weinig. Een goed advies bestaat niet alleen uit wat je wel kunt doen, maar ook wat je beter niet kunt doen.

 

4.    Je gaat zorgeloos op reis
Op reis of op vakantie gaan we vooral om te ontspannen. Om nieuwe plekken te ontdekken, te genieten van een andere omgeving, lekker weer, andere culturen, talen en eten. Of je nu van een sportieve vakantie houdt of juist een hele relaxte, je wilt je nergens zorgen over hoeven maken. In een reisplan staat daarom ook alle praktische informatie over jouw bestemming. Welke taal wordt er gesproken, met welke valuta wordt er betaald, hoe zit het met pinnen en moet je van te voren geld wisselen. Hoelang moet je paspoort geldig zijn, heb je een visum nodig en zijn er vaccinaties waar je aan moet denken.

 

5.    Meer dan het samenstellen van reizen
Een populaire dienst waar regelmatig gebruik van wordt gemaakt is het één op één adviesgesprek! Oftewel een ‘reispraatje’ met een reiscoach. Dat gaat eigenlijk altijd over al jouw vragen die over reizen gaan. Van inpakken tot soloreizen, van bestemmingstips tot wereldreizen. Zelfs over verhuizen naar het buitenland. Tijdens een gesprek van 45 minuten, kun je sparren met een reisexpert en krijg je gegarandeerd antwoord op ál je reisvragen. Hier kan je gebruik van maken voordat je op reis gaat, maar het kan ook heel fijn zijn om met iemand te sparren wanneer je al op reis bent. 

Ik ben benieuwd of je weleens gehoord had van een reiscoach. Wil je graag weten wat ik voor je kan doen, ik geef persoonlijk reisadvies op de manier die bij jou past.  Neem vrijblijvend contact met mij op, dan bespreken we jouw reiswensen en kijken we of ik de juiste match ben voor jouw volgende reis. Ik maak graag kennis met je!

 

 

Reislustige groetjes,
Renee de reiscoach van Aap Noot Reis 

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.