Korting Center Parcs de Kempervennen

 

Afbeeldingsresultaat voor kempervennen Afbeeldingsresultaat voor kempervennen Afbeeldingsresultaat voor kempervennen

Center Parcs de Kempervennen korting

 

Direct naar de kortingen van Center Parcs de Kempervennen. 

Center Parcs de Kempervennen

In het kleine plaatsje Westerhoven, vlakbij Eindhoven vinden we Center Parcs de Kempervennen. Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Dat vind je bij Center Parcs de Kempervennen. 

Center Parcs de Kempervennen cottages

Er zijn verschillende soorten cottages qua luxe niveau.  Je vindt er cottages van 2 tot 16 personen dus geschikt voor een stel maar ook voor grotere groepen. Je kan kiezen uit de volgende cottages:

  • Comfort  (zeer aantrekkelijke prijs)
  • Premium (extra luxueuze afwerking, denk aan een tweede tv in de slaapkamer en opgemaakte bedden bij aankomst)
  • VIP, zeer luxe plus extra service. ( handdoeken, opgemaakte bedden en verse broodjes aan de deur)
  • Woonboot

Hoe luxer de cottages hoe hoger de prijs. Er zijn gewone cottages maar ook cottages speciaal voor kinderen of wat dacht je van een woonboot? Super cool!

Faciliteiten Center Parcs De Kempervennen 

Er is een kinderboerderij en voor de kids worden er elke dag weer leuke en gezelige activiteiten georganiseerd. Bij The House of Games kan je een gokje wagen mits je boven de 18 ben. Er zijn maar liefst 5 verschillende restaurants in de Market Dome met speelmogelijkheden voor de kids, een bowling baan en live entertainment. Voor wie gek is op skieen, je kan er het hele jaar door skiën en snowboarden in Montana Snowcenter. Ook kan je waterskiën, wakeboarden of leren duiken. Zoals je ziet, je verveelt je nooit bij Center Parcs de Kempervennen! 

Center Parcs de Kempervennen korting

Voor Center Parcs de Kempervennen zijn verschillende kortingen te gebruiken. Probeer ze ook eens in combinatie met elkaar te gebruik zodat je nog meer korting krijgt! Ga naar de kortingscodepagina van Center Parcs.

Center Parcs de Kempervennen in beeld

 

Reviews Center Parcs De Kempervennen

4 Reacties

Carla
26 oktober 2015 om 21:53
1
Top park! Wij komen hier graag.
Simone
04 december 2015 om 13:52
2
Mooi zwembad . Fijne restaurants en ook lekker gegeten
Esther
07 december 2015 om 14:31
3
Eind november zijn wij (man, ik en twee kinderen) naar Center Parcs De Kempervennen geweest. Een Premium Cottage voor 5 personen met als pluspunt drie slaapkamers en uitzicht op het meer. Het park is kindvriendelijk met veel dieren, een leuke market dome en ook het zwembad is toegankelijk voor kleine kinderen. Ook werden er leuke activiteiten georganiseerd rondom Sinterklaas. Onze peuter heeft zich ontzettend vermaakt en ook wij zijn helemaal bijgekomen in een midweek vol rust.
Anja
07 december 2015 om 21:41
4
Ook een mooi groot park en een gaaf zwembad! Met kinderen en kleinkind geweest alweer wat geleden! Ook heerlijk uit wezen eten met zun allen. En de kleintjes doen daar ook goed mee

Reageer

Annuleren