Korting Center Parks Limburgse peel

 

 

center parcs prenatal

 

Center Parcs Limburgse Peel korting

Je kan bij Center Parcs de Limburgse Peel de volgende kortingen krijgen:

 

Ga direct naar de kortingspagina van Center Parcs Limburgse Peel.

Center Parcs de Limburgse Peel

De Limburge Peel is een prachtig natuurgebied en bestaat uit moerassen, kleine meeren en heide. Center Parks de Limburgse Peel is daarom ook erg geschikt voor natuurliefhebbers. Je kan hier prachtig wandelen en fietsen. De bungalows zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Het park heeft vrijstaande én half-vrijstaande cottages, midden in de bossen. En voor de liefhebbers van golf,er is een 18-holes golfbaan vlak bij het park.

Center Parcs Limburgse peel en kinderen

Bij Center Parcs de Limburgse Peel is het elke dag één groot feest voor de kinderen. Ze kunnen zwemmen in de Aqua Mundo en dichtbij het park ligt Toverland. Ze kunnen heerlijk sporten. Binnensporten zijn badminton, tennisvelden, squashbanen, bowling en tafeltennistafels. Voor buiten zijn er ook verschillende mogelijkheden.In de Kids Klub mogen de kideren spelen, knutselen en zich laten schminken. Één groot feest!

Center Parcs de Limburgse Peel korting

Ondanks dat het een wat minder luxe park is kan je hier met veel plezier je vakantie doorbrengen. Met de juiste kortingen is het een relatief goedkoop park als je kijkt naar wat je ervoor terug krijgt. Het is dus zeker de moeite waard om te gaan, maar dan wel met korting.

Center Parcs Limburgse Peel in beeld

 

Reviews Center Parcs Limburgse Peel

2 Reacties

Caro
10 december 2015 om 17:19
1
Top park. Alleen maar leuke dingen gedaan daar.
Tooske
02 januari 2016 om 16:24
2
Leuk park en leuke dingen voor de kinderen. Wij komen hier graag!

Reageer

Annuleren