Mijn Center Parcs

 

 

Mijn Center Parcs, beheer je boeking

Bij Mijn Center Parcs kan je de boeking inzien die je gemaakt hebt. Dit is ideaal voor als je even iets vergeten bent. Denk aan de inchektijd, of de betaling helemaal goed gegaan is en nog veel meer! 

Ga direct naar Mijn Center Parcs

Mijn Center Parcs extra's 

Als je een boeking maakt of ooit hebt gemaakt bij Center Parcs dan krijg je automatisch een 'Mijn Center Parcs' account.Dit is helemaal gratis en super handig! Je kan er de volgende dingen regelen:

  • Online inchecken
  • Activiteiten boeken
  • Een tafel reserveren in één van de restaurants
  • Boodschappen kopen

Zoals je ziet is het hartsikke handig! 

Veel plezier tijdens uw Center Parcs verblijf.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.