Vuurwerkvrij vakantiepark

Vuurwerkvrije vakantieparken 2019

Willen jullie de jaarwisseling van 2019 graag vuurwerkvrij doorbrengen? Lees dan verder! Er zijn in Nederland verschillende parken waar geen vuurwerk is met Oud en Nieuw. Bij Landal GreenParks hebben ze zelfs 5 parken die vuurwerkvrij zijn! Er mogen wel sterretjes worden afgestoken op de parken. Een vuurwerkvrij park is ideaal voor mensen die niet van vuurwerk houden, huisdieren die bang zijn voor vuurwerk en voor de mensen die gewoon niet van oud en nieuw houden. Wat de reden ook is, er zijn mooie parken welke vuurwerkvrij zijn.

LET OP: Al deze parken zijn vuurwerkvrij maar dit wil niet zeggen dat er helemaal geen vuurwerk te horen is. Vaak liggen er om de vakantieparken heen dorpjes en steden waar wel vuurwerk afgestoken zal worden. Ben je benieuwd waar de meeste overlastmeldingen zijn in Nederland? Kijk dan op deze website: http://www.vuurwerkoverlast.nl/page/kaart. Hier zie je precies hoeveel meldingen er per gemeente gemaakt zijn afgelopen jaar. Probeer deze plaatsen te ontwijken bij het boeken van een vuurwerkvrij vakantiepark!

Vuurwerkvrij parken bij BungalowSpecials.nl

Bij BungalowSpecials hebben ze ook een heleboel vuurwerkvrije vakantieparken in de aanbieding. Neem hier zeker even een kijkje! BungalowSpecials heeft van verschillende aanbieders de vuurwerkvrije vakantieparken voor een zeer scherpe prijs online staan. Boek snel jullie Oud& Nieuw vuurwerkvrij via BungalowsSpecials en geniet!

vuurwerkvrije vakantieparken

Vuurwerkvrije parken van Landal GreenParks

Landal GreenParks heeft met Oud & Nieuw verschillende vuurwerkvrij parken. Sterretjes zijn hier toegestaan en omgevingsgeluid kan natuurlijk niet uitgesloten worden. Wacht niet te lang met boeken! Hieronder zie je welke parken dit zijn. De volgende parken zijn de Landal parken waar controles worden gehouden en goede afspraken zijn gemaakt met de omwonenden;

Op de volgend parken is geen vuurwerk controle, maar zijn wel vuurwerkvrij:

  • Landal Natuurdorp Suyderoogh (Groningen)
  • Landal Vlieduyn (Vlieland)
  • Landal Reevallis (Limburg)
  • Landal De Veluwse Hoevegaerde* (Veluwe, Gelderland)

landal oud en nieuw

Vuurwerkvrije parken DroomParken

Bij DroomParken hebben ze ook een aantal parken omgedoopt tot vuurwerkvrije vakantieparken. Je kan een kijkje nemen bij de volgende vakantieparken van DroomParken:

droompark de zanding vuurwerkvrij

Vuurwerkvrije parken Center Parcs

Helaas heeft Center Parcs geen vuurwerkvrije parken met Oud & Nieuw. Wel heeft Center Parcs live-entertainment welke aangeboden zal worden in de gezellige Market Dome. Rond middernacht zal er een professioneel vuurwerkspektakel los barsten boven het Center Parcs bungalowpark. Heb je een zware avond gehad met Oud & Nieuw? Dan kun je rustig bijkomen bij de nieuwjaarsbrunch. Gezellig! Wat wel een voordeel is, is dat de vakantieparken van Center Parcs over het algemeen op een wat grotere afstand van de dorpen en steden liggen. Hierdoor zal de overlast niet extreem zijn. 

Efteling vuurwerkvrij

Als jullie dit jaar op het vakantiepark van de Efteling verblijven mag je zelf geen vuurwerk afsteken. Wel zal er dit jaar een mooi Oud en Nieuw feest gehouden worden. Het gaat een gezellige avond worden met hapjes, drankjes en live muziek! De medewerkers van de Efteling hebben het sprookjesbos prachtig versierd en alle attracties zullen openblijven tot 00:00. Als de klok twaalf uur slaat zal er een gave vuurwerkshow zijn en krijgen de bezoekers een oliebol en een heerlijk glas bubbels. Zijn jullie van plan om met Oud & Nieuw naar Vakantiepark Efteling Bosrijk te gaan wacht dan niet te lang want het vakantiepark zit erg snel vol. Er is voor de parkgasten een aparte ingang. Dit houdt in dat jullie als eerste gebruik mogen maken van de attracties van de Efteling!

Willen jullie alleen naar het Oud& Nieuw feest van de Efteling zonder te overnachten? Dat kan! De Efteling gooit om 19:00 de deuren open voor dit knalfeest en sluit weer om 01:00. Kaartjes kan je kopen op de website van de Efteling zelf.

Let op: de vuurwerkshow zal plaatsvinden in het park De Efteling en niet op Vakantiepark Bosrijk!

efteling vuurwerkvrij

Groepsaccommodatie Weerribben vuurwerkvrij

Ook op Groepsaccommodatie Weerribben kan je Oud & Nieuw vuurwerkvrij vieren. Ben je benieuwd naar de beste korting voor Oud&  Nieuw? Klik dan verder via onderstaande link:

weerribben vuurwerkvrij

 

Vuurwerkvrij vakantieparken Roompot

Voor zover wij kunnen zien heeft Roompot dit jaar geen vuurwerkvrije vakantieparken in de aanbieding. 

Ik boekte een vuurwerkvrij park maar toch heb ik last van geluidsoverlast

Helaas kunnen we je niet beloven dat je helemaal geen geluidsoverlast zult hebben als je een vuurwerkvrij vakantiepark boekt met Oud en Nieuw. Op alle vuurwerkvrije vakantieparken is het verboden om vuurwerk af te steken maar in de plaatsen en dorpen eromheen mag dit natuurlijk wel gewoon. Zo zien we ook dat sommige vakantieparken naast een drukke weg liggen. Het kan maar zo zijn dat hier af en toe wat vuurwerk afgestoken kan worden. 

Oud en Nieuw en Huisdieren 

Veel huisdieren vinden Oud en Nieuw helemaal niet zo fijn. Dit omdat huisdieren vaak erg gevoelig zijn voor geluid en licht. Dit is dan ook een reden dat veel baasjes een vakantiepark zoeken welke vuurwerkvrij is. Als jullie met Oud en Nieuw een vuurwerkvrij park boeken geef dan even aan dat jullie een huisdier mee zullen nemen. 

Oud en Nieuw en kinderen

Wat ook een probleem is wat vaak voorkomt, is dat de kinderen last hebben van de harde knallen. Dit is natuurlijk erg vervelend! Het kan dan erg fijn zijn om Oud en Nieuw op een vuurwerkvrij vakantiepark door te brengen. Minder knallen houdt in de dat kinderen beter zullen slapen en jullie dus een leuker Oud en Nieuw zullen hebben. Niemand vindt het tenslotte leuk om op nieuwjaarsdag met chagrijnige kinderen aan tafel te zitten. Welke vuurwerkvrij parken geschikt zijn voor kinderen is heel verschillend. Dit hangt helemaal af van wat jullie wensen zijn. Willen jullie graag een vakantiepark met een zwembad? Of misschien vind je het wel fijn dat er een indoorspeeltuin is op het park. Maak je keuze uit de vuurwerkvrij parken die hierboven staan en geniet!

Oud en Nieuw en een vakantiepark boeken

Wat wij vaak zien is dat vakantieparken met Oud en Nieuw eisen dat je een bepaalde periode boekt. Zo zagen we pas een vakantiepark dat wilde dat je tot 3 Januari zou blijven ipv 1 Januari ( weekend) Kijk hier goed naar voordat je een vuurwerkvrij vakantiepark gaat boeken! Wacht ook zeker niet te lang want de vuurwerkvrije vakantieparken zijn beperkt. Dit houdt in dat ze snel vol zullen zijn! 

Tip: wacht niet te lang met boeken. Hoe eerder je boekt, hoe hoger de korting zal zijn!

 

 

13 Reacties

J. De Boon
05 January 2016 om 13:30
1
Ik zou graag een review plaatsen, maar aangezien het veel te duur is om met deze dagen een bungalow te huren, kan ik er dus ook niets over zeggen. Hoop het ooit nog eens mee te maken.
Patricia
07 January 2016 om 08:42
2
Wij zijn geweest afgelopen oud en nieuw! Het was wel erg stil zonder vuurwerk maar voor onze hond zoveel beter. En dat is het belangrijkste.
Carolien
07 January 2016 om 13:17
3
Nog nooit gedaan maar wel een goed idee, zeg! Wij lopen elk jaar weer met een nerveus hondje rond die van elke knal schrikt! Hebben jullie elk jaar aanbiedingen hiervoor? Dan hou ik jullie namelijk in de gaten eind dit jaar, ;-)
Eefje
10 January 2016 om 16:43
4
Wij doen dit elk jaar en het bevalt super goed! Veel beter voor de honden en de kinderen slapen goed door!
Rina Kuijf
12 January 2016 om 14:55
5
Wij hebben dit nog nooit gedaan met oud en nieuw. Afgelopen jaar heb ik gezegd dat ik volgend jaar best graag een weekend weg wil met oud en nieuw,heerlijk weg van alle verplichtingen,lekker genieten van de vrijheid en van mijn gezin,nieuwjaar wensen doen we wel als we terug komen.
Diane Dekker
12 January 2016 om 18:20
6
Ik ben nog nooit weggeweest met Oud en Nieuw. Een vuurwerkvrij park zou ik zelf niet zo gauw kiezen, wel een park waar een grote vuurwerkshow gehouden wordt door het park zelf. Mijn man en zoon zijn het hier vast niet mee eens, want zou vinden het natuurlijk het mooist als ze zelf vuurwerk kunnen afsteken! Ik blijf zelf graag bij vuurwerk weg, ik vind het geweldig om naar te kijken van een afstandje, maar zelf aansteken zal ik nooit doen.
connie
12 January 2016 om 19:10
7
Ervaring met in elk geval 2 parken..super tijden gehad.Heerlijk..relaxed en goed qua prijs.Huisjes/onderkomens zijn van prima kwaliteit.Ik ga graag nog ns hoor!
monique
12 January 2016 om 20:10
8
Lijkt me heerlijk om eens zoiets te winnen! We hebben er al jaren geen geld voor, dus het zou meer dan welkom zijn. Fingers crossed...
Loes
18 September 2016 om 15:44
9
Ik wil heel graag een vuurwerk rij park en geen carbid schieten in de omgeving. Waar moet ik dan zijn?
Mulder
26 October 2016 om 20:11
10
Graag ontvang ik de naam van een vuurwerkvrijpark en geen carbidschieten is. Alvast dank.
Timmers
01 January 2017 om 00:21
1.10
In ieder geval niet bij landal Miggelenberg. Daar wordt op oudjaar veel carbid afgeschoten in de omgeving
admin
01 January 2017 om 20:26
1.1.10
Beste heer/mevrouw Timmers. Dank je wel voor je reactie. Hier zijn we altijd blij mee omdat onze website bezoekers zo een duidelijk en eerlijk beeld krijgen. Het is altijd heel moeilijk om dit soort omgevingslawaai te voorkomen/ voorspellen. Wij hopen dat ondanks het carbid schieten jullie wel een fijne jaarwisseling hebben gehad. Hartelijke groet, Nicole
admin
01 January 2017 om 20:31
2.10
Beste heer/mevrouw Mulder, als eerste excuses voor de late reactie. Dit bericht was ons ontgaan. Dit is haast niet te voorkomen. We kunnen helaas niet voorspellen of er in de omgeving carbid geschoten zal worden. Onze ervaring is wel dat er in het noorden van het land meer overlast is dan in het zuiden. Dit is echter geen garantie. Hartelijke groet, Nicole

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.