Strandhuisjes Nederland

Strandhuisjes aan zee

Heeft u zin in een vakantie waar je echt even één met de natuur kunt zijn? Heerlijk uitwaaien en met de blote voeten door de branding lopen? Kinderen die heerlijk op het strand spelen terwijl jij heerlijk op het terras van een hapje en een drankje geniet? Boek dan een strandhuisje! Terwijl je in bed ligt, hoor je de golven en de meeuwen en je kunt de zon prachtig mooi in de zee zien zakken! Wij zijn fan van de strandhuisjes in Nederland. Al deze strandhuisjes liggen aan de voet van de duinen en je loopt zo het strand op. Heerlijk toch?

 


Vakantieparken aan de kust

Hieronder staan een aantal strandhuisje welke direct aan de zee liggen. Wilt u liever een vakantiepark dat niet direct aan het strand ligt maar wel in de buurt? Er zijn een heleboel vakantieparken in Nederland die dichtbij het strand liggen en waar u met een paar minuten rijden bent. Dit kan in sommige gevallen beter zijn. Denk bijvoorbeeld aan gezinnen met kleine kinderen. Een strandhuisje is erg leuk maar niet ideaal met kleine kinderen aangezien je erg dichtbij de zee overnacht. 


Strandhuisjes bij Landal Resort Ooghduyne

Landal Resort Ooghduyne heeft de strandhuisjes direct onderaan de duinen geplaatst, en hierdoor bieden ze je een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Op dit Landal park is genoeg te beleven voor jong en oud. Zo is er een gloednieuw overdekt zwembad, een indoorspeelplaats, een 9-holes golfbaan met A-status en nog veel meer leuks! De omgeving leent zich prima voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten.

Kenmerken van het Landal Resort Ooghduyne strandhuisje:

  • Vrijstaand
  • Bestaat uit 2 verdiepingen
  • 2 slaapkamers
  • Flatscreen televisie
  • Traphekje bovenaan de trap
  • Badkamer met douche, toilet en wastafel
  • Keuken/woonkamer+  terras met uitzicht over zee
  • Geschikt voor 4-6 personen
  • Te boeken in de maanden maart t/m oktober

Boeken?Boek hier een Landal strandhuisje


Strandhuisjes bij Landal Hoek van Holland

De strandhuisje van Landal Hoek van Holland zijn het jaarrond boekbaar en dat is best bijzonder. De meeste strandhuisjes zijn maar een paar maanden per jaar te boeken. Dit houdt in dat jullie in de zomermaanden heerlijk op het strand kunnen genieten van de zon en in de wintermaanden heerlijk kunnen uitwaaien tijdens een lange strandwandeling. Heerlijk! Er zijn op dit Landal park maar liefst 84 strandhuizen welke geboekt kunnen worden. De omgeving is prachtig en jullie zullen gegarandeerd uitgerust weer thuiskomen! 

Kenmerken strandhuisjes Landal Hoek van Holland:

  • Direct aan het strand
  • Bagageservice vanaf de receptie
  • Nieuw Landal park
  • Geschikt voor 4-6 personen 

Boeken? Boek hier dit Landal strandhuisje

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.