Bungalow met sauna

Landal sauna

Vakantiehuis met sauna of jacuzzi

Veel vakantiepark bezoekers vinden het tegenwoordig fijn om een wat luxer vakantiehuisje te hebben. Heerlijk even in de warme sauna of een duik in de jacuzzi. Willen jullie graag naar een vakantiepark waar de huisjes net wat meer luxe hebben zoals een sauna? Neem dan eens een kijkje op de pagina's die hieronder staan. Wij hebben per aanbieder de vakantiehuisjes met sauna voor je gevonden. Als je doorlinkt via de bijstaande link, dan weet je zeker dat je de hoogste kortingen krijgt voor een huisje met sauna of jacuzzi. Een luxe vakantiebungalow zorgt voor een vakantie die heerlijk relaxed is! 

Landal luxe huisjes met sauna

Bij Landal hebben ze nu mooie luxe huisjes met sauna. De luxe vakantiehuisjes van Landal hebben bv een sauna, maar ook een compleet ingerichte keuken, heerlijke boxspring bedden, tweede tv op de slaapkamer, een wasmachine, bubbelbad of een jacuzzi in de tuin. Voor de Landal huisjes met sauna zijn regelmatig leuke aanbiedingen! Als je doorlinkt via onderstaande link zie je direct alle Landal bungalows met sauna erin. Bij Landal boek je een vakantiehuis met sauna voor een leuke prijs! Bij Landal kun je kiezen uit een luxe vakantiehuis of een extra luxe vakantiehuis. Bij een luxe vakantiehuis krijg je ook vaak een jacuzzi in de tuin of een heerlijk bubbelbad. PS. vakantietip: kijk eens bij Landal het Hof van Saksen!

Ga direct naar de Landal huisjes met sauna kortingen

Center Parcs met sauna

Bij Center Parcs hebben ze nu een aantal Eden Vip cottages. Als je kiest voor een normale Eden cottage, dan krijg je bv. een bubbelbad in de badkamer. Kies je voor de Eden Vip cottage? Dan krijg je er naast een bubbelbad in de badkamer ook een heerlijke sauna bij! De Eden cottages van Center Parcs zijn erg luxe en zijn voorzien van verschillende luxe extra's. Regelmatig is er een scherpe aanbieding voor de Eden cottages van Center Parcs. De moeite waard dus om eens een kijkje te nemen als je graag zou verblijven in een luxe cottage. De Eden cottages VIP van Center Parcs vind je op de volgende parken:

  • Center Parcs Bispinger Heide
  • Center Parcs Het Heijderbos
  • Center Parcs De Kempervennen 

Gaan jullie liever voor de gewone Eden cottages i.p.v. de Eden VIP cottages bij Center Parcs? Dan kun je naar onderstaande vakantiepark parken:

  • Center Parcs De Kempervennen
  • Center Parcs Bispinger Heide

Ga direct naar de luxe huisjes van Center Parcs

Vakantiehuis met sauna

Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis met sauna? Dan zou je eens een kijkje moeten bij de villa's van Dutchen. Hier vind je luxe villa's met mooie sauna's en jacuzzi's . Dus als je op zoek bent naar een ontspannen vakantie, ga dan naar één van de vakantieparken van Dutchen. Bekijk ze hier!

Reactie schrijven

Commentaren: 0