Korting en aanbiedingen Center Parcs

 

korting center parcs

 

Center Parcs korting pak je hier! Hieronder staan de meeste gebruikte kortingen:

 

Korting Center Parcs

Iedereen kent het wel, Center Parcs! Een geweldige plek om je vakantie door te brengen. Mooie subtropische zwembaden, groene vakantieparken en nette schone vakantiehuisjes! Gaan jullie een weekend of een midweek weg naar Center Parcs? Of misschien wel langer! Geen probleem, ook hier hebben we de leukste Center Parcs kortingen voor. Elke dag speuren wij voor jullie het internet af voor de leukste Center Parcs kortingen en aanbiedingen Op deze manier betaal je nooit meer teveel voor jullie vakantieverblijf op Center Parcs.

 center parcs actiecode


 

Center Parcs flexibele aankomstdagen+ verblijfsduur

Je kunt nu bij Center Parcs aankomen op verschillende tijden en vertrekken op verschillende tijden. Dat is nog eens heel erg handig meegenomen! Zo kun je zelf bepalen wanneer jullie aankomen en dus wellicht extra geld besparen! Lees er hier meer over!


Fast minute dagen bij Center Parcs

Bij Center Parcs zijn er een paar keer per jaar de Fast Minute dagen. Hier kun je enorm veel korting pakken op jullie vakantie op een leuk park van Center Parcs. Vaak is deze actie ook geldig in de schoolvakantie's dus hartsikke leuk om gebruik van te maken. Want we weten allemaal dat een verblijf tijdens de schoolvakantie's aardig duur kan zijn. Profiteer snel van deze leuke Center Parcs actie en pak snel die hoge korting! Ga naar de Center Parcs fast minute deals.


Korting Center Parcs met een code

Bij Center Parcs kun je ook gebruik maken van een code. Deze code kan je in sommige gevallen meer Center Parcs korting opleveren dan de standaard Center Parcs kortingen. Deze kortingen zijn over het algemeen al aardig hoog maar kijk zeker eens bij deze Center Parcs codes. Heb je zelf een code voor Center Parcs? Klik dan op onderstaande link. Geniet van jullie Center Parcs verblijf met een leuke korting via een code.

 


Korting Center Parcs vroegboek tot 36% korting 

Center Parcs vroegboekkorting is een leuke manier om aan korting te komen voor jullie vakantie bij Center Parcs. Op de Center Parcs last minute korting na is dit de volgens ons de manier waarop de hoogste Center Parcs korting kunt krijgen. We adviseren dit dan ook zeker om te doen als je gaat boeken. Als je op tijd weet naar welk park van Center Parcs jullie graag willen dan kan dat aardig wat Center Parcs korting opleveren. Wil je gebruik maken van de Center Parcs Vroegboekkorting? Klik dan door via onderstaande link. Wat ook een voordeel is van vroegboeken bij Center Parcs is dat je zeker weten een plekje hebt op een Center Parcs vakantiepark. Dit is bij het boeken met een Center Parcs last minute niet altijd het geval. Gaan jullie met een grote groep? Kijk dan ook eens bij de vroegboekkorting die Center Parcs heeft voor groepsaccommodaties. Hoe eerder je boekt hoe hoger de Center Parcs vroegbkoekkorting zal zijn. Wacht dus niet te lang met boeken!

Center ParcsVroegboekkorting pak je hier! Profiteer van een leuke aanbieding

 


Korting Center Parcs Stop de Tijd

Wauw! Dit is een leuke Center Parcs korting en geldig op verschillende momenten. Deze Center Parcs korting geeft kortingen tot wel 40% ! Helaas loopt deze korting van Center Parcs niet het hele jaar door. Dit is op dit moment één van de hoogste Center Parcs kortingen en hij zal je dan ook aardig wat voordeel opleveren bij het boeken van jullie Center Parcs bungalow! Wat wij zelf erg fijn is dat deze Center Parcs aanbieding ook geldig is in sommige vakanties. Dan zijn de prijzen bij Center Parcs uiteraard hoger dan normaal dus dan is de korting helemaal mooi meegenomen! Ben je benieuwd of deze Center Parcs aanbieding jou ook een leuke korting kan opleveren? Klik dan verder via onderstaande link.

 


Korting Center Parcs familie 20% 

Center Parcs heeft leuke vakantiepark waar je met de hele familie heen kunt gaan. Of de kinderen nou oud of jong zijn, er is voor iedereen genoeg te doen! Dit is ook gelijk de reden dat iedereen die met de gehele familie komt een Center Parcs korting kan krijgen, namelijk de Center Parcs Familie korting. Benieuwd of je ook recht hebt op de familie korting van Center Parcs? Je krijgt 20% Center Parcs korting op je verblijf als je een kind van onder de 13 jaar mee neemt naar Center Parcs. Ook is het zo dat de familie korting niet in iedere periode geldig is. Dit staat duidelijk aangegeven op de website van Center Parcs. Kijk hier even goed naar voordat je gaat boeken bij Center Parcs om teleurstelling te voorkomen.

 


 center parcs last minute

Center Parcs last minute, een leuke korting

Center Parcs last minute korting kent iedereen denk ik wel. Bij Center Parcs werken ze ook graag met deze Last Minute kortingen. Op de website van Center Parcs is altijd een speciale pagina ingericht waar je alle Center Parcs last-minute's actueel kunt zien. Je vindt de last-minute pagina hier. Wist je dat je bij een Center Parcs last minute tot wel honderden euro’s kunt besparen op je vakantie? Wat ook leuk is, is dat de code die je nu eventueel hebt van Center Parcs gewoon nog geldig is. Dit houdt in dat je dus met wel heel veel korting naar Center Parcs kunt. Het nadeel van een Center Parcs last-minute vakantie, is dat de vakantie bij Center Parcs waarschijnlijk niet aan al je eisen zal voldoen. Denk aan de ligging van het huisje, de luxe van het huisje en misschien is jullie Center Parcs park wat de voorkeur heeft wel vol. Wil je toch graag dat jullie vakantie bij Center Parcs aan alle eisen voldoet? Kijk dan eens bij de Center Parcs vroegboekkortingen!

 


 

Korting Center Parcs via de Bungalowrace

De bekende Bungalowrace van Center Parcs geeft jullie hoge Center Parcs kortingen! Boek je wel eens vaker een vakantie bij Center Parcs dan ken je de Bungalowrace vast wel. De Bungalowrace geeft jullie de kans om voor heel weinig te blijven slapen in één van de mooie vakantieparken van Center Parcs. Niet alle parken staan hierbij maar het is zeker de moeite waard om eens te kijken! Ga direct naar de Center Parcs korting. Helaas is deze Center Parcs korting niet het hele jaar actief. Wij adviseren dan ook om altijd even te checken of deze Center Parcs aanbiedingen te verkrijgen zijn voordat je gaat boeken. Het zou zonde zijn als je na het boeken van een vakantie bij Center Parcs ineens zietf dat je een nog hogere Center Parcs korting had kunnen krijgen!


 

Korting van 20% met de Center Parcs 55+ korting

De Center Parcs 55+ korting is een bekende Center Parcs korting. Iedereen die 55+ is, krijgt 20% korting van Center Parcs. Willen jullie graag met het hele gezin op vakantie naar Center Parcs? Dan brengt deze Center Parcs korting jullie aardig wat voordeel als er iemand 55+ is. Let op: boek wel met de gegevens van de persoon die 55+ is. Anders is de Center Parcs korting niet geldig. Ga lekker genieten met elkaar op één van de vakantieparken van Center Parcs. De Center Parcs actie is altijd geldig met uitsluiting van de schoolvakanties. Dan is deze Center Parcs actie niet geldig. Gelukkig is er wel een Center Parcs schoolvakantiekorting.

 


center parcs pasen 

Korting Center Parcs met pasen

Center Parcs aanbieding met Pasen. Willen jullie met pasen er gezellig tussenuit naar Center Parcs? Volgens ons is Center Parcs de ideale plek om te zijn met de paasdagen! Tijdens de paasdagen zullen er bij Center Parcs verschillende activiteiten georganiseerd worden. Jullie paasdagen zullen heerlijk zijn als je verblijft op één van de Center Parcs vakantieparken. Schuif aan bij een gezellig paasontbijt en zoek de paaseitjes die verstopt zijn. Een verblijf bij Center Parcs met Pasen boek je natuurlijk wel met korting. Kijk ook even of een Center Parcs vroegboekkorting of een Center Parcs last minute korting van jullie niet meer korting op kan leveren. Dit is in sommige gevallen namelijk wel zo.

 


 

Korting Center Parcs Pinksteren

Ja, een leuke Center Parcs korting met Pinksteren! Met Pinksteren gaan veel mensen er heerlijk even tussenuit. En dat snappen wij. Het is een heerlijk periode om op vakantie te gaan. Zijn jullie van plan om met Pinksteren naar Center Parcs te gaan? Bekijk dan eerst even de Center Parcs korting die er geldig is voor jullie verblijf met Pinksteren. Dit kan je namelijk aardig wat voordeel opleveren! Kijk ook eens bij de Center Parcs vroegboekkorting die heeft. Zijn jullie wat later met boeken voor Pinksteren? Bekijk dan de Center Parcs last minute kortingen. Deze Center Parcs kortingen zijn ook altijd aardig hoog waardoor je alsnog met Pinksteren voordelig kan verblijven bij Center Parcs. 

 


 

Korting Center Parcs Familiekorting

De Center Parcs familiekorting is één van de bekendste kortingen die Center Parcs heeft. Deze korting kan aardig wat voordeel opleveren. Dit omdat ze bij Center Parcs heel graag families ontvangen. Lekker genieten met elkaar van een vakantie bij Center Parcs. Duik in één van de subtropische zwembaden of wandel door de mooie natuur. De vakantieparken van Center Parcs liggen eigenlijk allemaal in een mooie natuurrijke omgeving. Wat nog meer Center Parcs voordeel kan opleveren is dat je de Center Parcs familiekorting combineert met een Center Parcs Last minute korting of een Center Parcs vroegboekkorting. Bekijk snel via onderstaande link hoe je zo goedkoop mogelijk naar Center Parcs kunt gaan. 

 


 

Korting voor Center Parcs op Waanzinnige Woensdag

Center Parcs Waanzinnige Woensdag! Elke Woensdag is het weer feest bij Center Parcs, Waanzinnige Woensdag! Je krijgt dan namelijk tussen 12:00 en 24:00 behoorlijk wat Center Parcs korting! De kortingen lopen waanzinnig hoog op tijdens de Waanzinnige Woensdag. Heb je geen zin om te wachten tot Woensdag? Kijk dan eens bij de andere Center Parcs kortingen die er zijn. Er zijn namelijk best veel Center Parcs kortingen die je kunt gebruiken bij het boeken van jullie vakantie. Neem eens een kijkje bij de Center Parcs vroegboekkorting of de Center Parcs last minute korting en vergelijk de prijzen voor jullie verblijf bij Center Parcs. Benieuwd naar hoe hoog die kortingen elke Woensdag zijn? Klik dan op onderstaande link voor meer info.

 


 

Korting bij Center Parcs met de Winteraanbieding

Elke winter is het gezellig bij Center Parcs. En je kunt nu ook gebruik maken van de Korting Center Parcs winteraanbieding! Uiteraard zijn er veel leuke dingen te doen in de wintermaanden bij Center Parcs. Maak heerlijk samen lange wandelingen en warm daarna lekker op in één van de gezellige vakantiehuisjes van Center Parcs. Of neem een duik in één van de subtropische zwembaden van Center Parcs. Wat voor een weer het ook is, bij Center Parcs verveel je je nooit! Je kunt gaan bowlen, gaan zwemmen, gaan relaxen of lekker buiten gaan spelen. Wie weet ligt er wel sneeuw of kun je schaatsen op één van de meren bij Center Parcs! Boek hier voordelig jullie verblijf bij Center Parcs in de wintermaanden met een leuke Center Parcs korting.

 


 

Korting Center Parcs met Sinterklaas

Elk jaar is hij er weer en elk jaar is het weer spannend. Zal hij wat in mijn schoen doen? Sinterklaas is dan ook een heerlijke periode om lekker even weg te gaan met elkaar. En bij Center Parcs wachten de pieten op je! Sommige pieten hebben zelf een eigen cottage op de parken van Center Parcs. Kom je ook pakjesavond vieren bij Center Parcs? Dansen bij de pietendisco of gezellig meedoen met de pietenbingo? Er is genoeg leuks te doen tijdens Sinterklaas. En hoe leuk is het als je een Center Parcs korting kunt krijgen voor jullie verblijf met Sinterklaas op één van de vakantieparken van Center Parcs. 

 


Korting herfstvakantie Center Parcs

Kom gezellig deze herfstvakantie naar Center Parcs toe en geniet! De blaadjes vallen van de bomen en het is heerlijk om buiten te lopen. De parken van Center Parcs liggen allemaal in een mooie omgeving dus jullie kunnen volop genieten van de natuur. Voor de herfstvakantie is ook een leuke Center Parcs korting. Ook zou je eens kunnen kijken bij de Center Parcs vroegboekkorting en de Center Parcs last minute korting. Wandel lekker in de mooie natuur en geniet van een kopje warme chocolademelk. Willen jullie maximaal profiteren van de herfstvakantie bij Center Parcs? Klik op onderstaande link om verder te lezen.


 

Korting Center Parcs Kerstvakantie

In de kerstvakantie is het genieten bij Center Parcs! Alles is mooi versierd en iedereen is in de kerstsfeer. Wil jij graag een kerstboom bij aankomst? Dat kan. Het enige wat je zelf moet doen is de boom versieren en de cadeautjes onder de boom leggen. Voor de kerstvakantie heeft Center Parcs altijd leuke kortingen zodat een verblijf voor iedereen haalbaar is. De kerstdagen zijn immers al duur zat. Ben je benieuwd naar de beste Center Parcs kerstvakantie korting? Kijk dan verder via onderstaande link.

 


 

Korting Center Parcs schoolvakantie 

Veel mensen kunnen alleen maar in de schoolvakanties naar Center Parcs. Het nadeel is alleen dat de schoolvakanties vaak ook één van de duurdere periodes zijn om een vakantie te boeken bij Center Parcs. Daarom heeft Center Parcs regelmatig leuke kortingen en aanbiedingen zodat een vakantie in de schoolvakantie toch nog wat voordeliger kan worden. Op deze manier is het voor meer mensen mogelijk om in de schoolvakantie naar Center Parcs te gaan. Kan je buiten de schoolvakantie om op vakantie? Dan zouden we dat zeker doen omdat dit altijd voordeliger is. Kijk eens bij de korting Center Parcs schoolvakantie.

 


 

Korting Center Parcs zomervakantie

In de zomervakantie is het heerlijk om naar één van de parken van Center Parcs te gaan.En dat kan natuurlijk met een Center Parcs korting!  Zomervakantie in Nederland kan soms wat onzeker zijn qua weer en daarom is Center Parcs ideaal. Veel vakantieparken van Center Parcs hebben namelijk veel binnenfaciliteiten waar je gebruik van mag maken. Denk aan een zwembad of een indoor speelparadijs. Zomervakantie bij Center Parcs is zeker weten veel plezier maken en dat is nog leuker als je een fikse Center Parcs korting kan krijgen op één van de vakantieparken. Via onderstaande link krijg je alle actuele Center Parcs kortingen voor aankomende zomervakantie te zien.

 


 center parcs meivakantie

Korting Center Parcs Meivakantie

In de Meivakantie trekken veel mensen erop uit. Het zonnetje is in de Meivakantie vaak al heerlijk en buiten leven is dan genieten! Bij Center Parcs kan je alle kanten op in de Meivakantie. Schijnt het zonnetje dan kan je heerlijk naar buiten. Er zijn veel buitenactiviteiten op de parken van Center Parcs. Is het weer wat minder lekker als gehoopt? Dan kan je lekker een duik nemen in het subtropische zwembad of spelen in de indoorspeeltuin van Center Parcs. Wat het weer ook doet in de Meivakantie, bij Center Parcs geeft dat niet! Ben je op zoek naar de beste Center Parcs korting? Kijk dan snel even verder via onderstaande link. Hier zie je de beste Center Parcs korting staan!


 

Korting Center Parcs voorjaarsvakantie

Geen carnaval voor jullie dit jaar? Ga dan lekker naar één van de parken van Center Parcs! Hier is het altijd gezellig en er zijn verschillende kortingen die geldig zijn voor de voorjaarsvakantie. Boek een voorjaarsvakantie niet te laat want veel parken zijn dan vol bij Center Parcs. Zijn jullie last minute? Kijk dan even of er nog parken beschikbaar zijn. Pak de hoogste korting voor jullie voorjaarsvakantie bij Center Parcs via onderstaande link. 


 

Korting Center Parcs in de lente

Ga in de lente lekker naar Center Parcs en geniet van alles wat tot bloei komt! Center Parcs heeft maar liefst 20 parken ter beschikking waar jullien in de lente van kunnen genieten. Er zijn ook leuke last minute kortingen voor Center Parcs in de lente.Kijk ook eens bij de Center Parcs Vroegboekkorting. Deze leveren ook altijd aardig wat voordeel in de lente op. Welke Center Parcs korting je ook pakt, ga lekker genieten met elkaar deze lente bij Center Parcs.

 


center parcs kortingCenter Parcs Vriendin korting

Ga er lekker op uit met het hele gezin of met zijn tweetjes! We hebben nu een leuke aanbieding gevonden van weekblad Vriendin.Je kunt nu met maar liefst 40% korting een weekend weg boeken naar één van de Center Parcs parken in Nederland, België en Duits- land. Dat is nog eens een korting! Vriendin zelf heeft nog een leuke tip voor jullie. Ze adviseren om het gezin naar Center Parcs Het Heijderbos te gaan. Dit Center Parcs park heeft een overdekte binnenspeeltuin met een knipoog naar het tropische regenwoud en veel leuke klimtoestellen. Een echte Jungle! Ook kun je hier ontsnappen uit een echte Escape Room en zwemmen in de Aqua Mundo. Hieronder beschrijven we even de voorwaarden die aan deze Center Parcs actie hangt: 

Voorwaarden
• Deze aanbieding heeft als uiterste boekingsdatum: 16 Juni 2017.
• Deze aanbieding is alleen geldig voor aankomsten t/m 30 Juni 2017. (uitzondering van vakanties)
• Bij de comfort cottage verplicht bedlinnen. (€ 8,- p.p.).
• Er komen nog reserveringskosten bij(€ 29,50) en toeristenbelasting (ca. € 2,- p.p.p.n.).
• Je moet minimaal 14 dagen voor aankomst je boeking maken

 

 

 

 

 

Gedachtes over Center Parcs kortingen.

29 Reacties

Wendy muller
10 January 2017 om 22:37
1
Heerlijk genieten! Zowel bij goed als bij slecht weer. Echt toppie
Diana
10 January 2017 om 22:43
2
Mijn vraag is waarom niet ieder park zoals center parcs of landal green parcs enz..dezelfde prijzen handteerd voor reserveringen,bedlinnen,en toeristenbelastingen..dan scheelt dat al gauw +-€50 of zelfs meer. Voor iets minderbedeelde onder ons,zou het ook leuk zijn als ze ook even de stress kunnen ontlopen...MVG Diana.
admin
10 January 2017 om 23:16
1.2
Hi Diana, dit ben ik helemaal met je eens. Dit zou voor ons ook veel makkelijker zijn. Nu moeten wij per aanbieder opzoeken welke extra kosten er zullen zijn bij het boeken van een vakantiehuis. Wij zetten het er bewust bij zodat iedereen goed kan zijn wat de bijkomende kosten zullen zijn. Groetjes Nicole
diana hartevelt
10 January 2017 om 22:44
3
Altijd genieten voor jong en oud
Hendriks
11 January 2017 om 01:07
4
Weer of geen weer. Bij Center Parcs maakt dat niet uit! En in febr. mogen wij weer .
Tamara
11 January 2017 om 05:46
5
Wat een meedenkend en behulpzaam personeel op centerparcs. Of je ze nou nodig hebt in de winkels,recreatie of voor minder leuke dingen zoals medische hulp, ze zijn stuk voor stuk geweldig en proberen onder elke omstandigheden je een fantastische vakantie te bezorgen! Helaas al 2 x medische hulp nodig gehad incl ambulance op het park, maar niets is ze teveel en helpen waar ze kunnen !
Kelly vermeijs
11 January 2017 om 09:38
6
Even helemaal tot rust komen en niets hoeven. Alleen maar genieten!
Jacqueline
11 January 2017 om 11:43
7
Heerlijke parken om te vertoeven; vooral 's winters dan krijg je toch een zomers gevoel!
tilia
11 January 2017 om 13:14
8
even een paar dagen weg om te genieten uit te rusten en van alle gemakken voorzien dan ben je bij center parcs aan het juiste adres. of je nu met kinderen gaat of zonder voor ieder wat wils bij center parcs!
Sharon Van Sloun
12 January 2017 om 13:31
9
Dit jaar het geluk gehad naar center parcs en roompot te mogen gaan. Wat valt roompot tegen na C.P! Wat een verschil..oke je betaald ook meer maar dat is het echt wel waard. Heerlijke werkgelegenheid, prachtig huisje, gezellige eet/drinkgelegenheden... als je de keuze hebt zou ik zeker voor CP gaan!
Cindy Claassen
12 January 2017 om 13:47
10
Centerparcs is voor ons echt ontspanning. Heerlijke ontbijtjes, mooie subtropische zwembaden en lekker wandelen door het park. Wij zijn fan!!
Ton verbeek
12 January 2017 om 14:00
11
Het park waar je altijd thuis komt !
Jolanda
12 January 2017 om 14:45
12
Dat zou heerlijk zijn. Even genieten met mijn gezin of vriendinnen. Ik ga duimen
Wilma Bakker
12 January 2017 om 15:34
13
Heel lang geleden zijn we door de vloer gezakt in een huisje in Limburg. Mijn vinger gebroken en mijn been bezeerd. Maar dit was in een ver verleden. Was geen leuke vakantie. Jammer.
Marga
13 January 2017 om 10:24
14
Heerlijk ff een paar dagen uit de sleur en dan nergens aan hoeven denken ... Nu duimen dat we het winnen ...
Jacqueline
13 January 2017 om 15:14
15
Centerparcs is voor ons f lekker genieten met ons gezinnetje. Die stralende snoetjes zijn onbetaalbaar.
Michael Dolfing-Valentijn
16 January 2017 om 18:42
16
Om even tussendoor weg te gaan in Nederland is centerparcs een erg goede keus. Van kind af aan bezoek ik deze parken al waar ik altijd erg geniet. Nu woon ik op mijzelf samen met mijn man. Wij proberen altijd 1 keer paar jaar , naar 1 van de parken te gaan om even tot rust te komen uit de dagelijkse sleur. Allebei een zeer drukke baan als verpleegkundige en dan als we er zijn tijd voor ons beide en niemand anders. Heerlijk zwemmen en genieten van een wandeling over het park. Als ik er aan denk
Carolien
17 January 2017 om 13:39
17
Onlangs nog heerlijk genoten van een heerlijk weekend center parcs(de Eemhof)Echt onwijs leuk gehad..zwemmen in de aquamundo was 1 groot feest voor de kinderen! Maar ook heerlijk gewandeld,en vanaf het park een overtocht per boot naar Spakenburg gemaakt,om daar heerlijk over de zaterdagmarkt te slenteren! Na een weekend genieten,dan weer met enthousiaste verhalen richting huis!
Ellen
17 January 2017 om 14:56
18
Wij zijn begin vorig jaar naar vip huisje op de huttenheugte geweest. Nornaal boeken we gewoon een normaal huisje maar hadden nu kortingsbonnen dus wilden dit wel een x proberen. Huisje was op zich prima maar niets beter dan de normale huisjes. Ja je hebt een nespresso staan en een sauna in je huisje maar om daar nou honderden euros per weekend meer voor te betalen. Ook de broodjesservice viel tegen dus hebben zelf maar lekker verse broodjes gehaald. Ik vind cp altijd erg leuk om naar toe te gaa
Cindy van Steeg
17 January 2017 om 15:47
19
Vorig jaar met onze kleine man naar het heijderbos geweest, Wat heeft hij genoten wat was dat een feest !! Zwemmen, spelen en van de waterglijbaan, Wat zal hij blij zijn als we nog een keer mogen gaan !! Wij genieten altijd met volle teugen met onze kleine man, word helemaal blij als hij hoort dat hij met orrie dansen kan. Center parcs is top voor iedereen, Daarom gaan wij er graag nog een keer heen !
Linda weijtmans
17 January 2017 om 17:59
20
Voor mij is centerparcs een kleine ontsnapping aan de drukte. Gewoon even helemaal niets. Alleen genieten. Dit soort kleine verwen weekendjes hebben mij door moeilijke tijden heen geholpen. Vooral t af en toe lekker gaan zwemmen in t Vennebos zijn onze favoriete.
Carlien
17 January 2017 om 18:49
21
Bij center parcs voel ik me thuis. Zo vrij als een vogel. Als rolstoeler bv zelfstandig boodschappen doen. Genieten van de prachtige natuur. Geweldig.
Hans Goossen
17 January 2017 om 19:06
22
Ik ging nog naar Center Parcs toen het nog Sporthuis Centrum genoemd werd en in die tijd een nieuwe formule neerzette met kleuren televisie, centrale verwarming en een bad. Het centrum met de winkels en het subtropisch paradijs was een genot voor onze kinderen en er was op het park zoveel te doen dat je er niet af hoefde . Later is Tropicana op deze manier ook gebouwd. De bungalows waren niet te duur en het was echt vakantie vieren.Het is gemoderniseerd in de loop der jaren en voldoet nog st
Niels
05 March 2017 om 17:12
23
Center Parcs is onze favoriet! We komen hier al jaren en willen nergens anders meer heen! Center Parcs de Eemhof is onze favoriet. Erg mooi zwembad!
Daphne
11 March 2017 om 07:48
24
Center Parcs is voor ons favoriet. Ik vond Center Parcs Zandvoort wat minder omdat hier niet een heel erg mooi zwembad is. Wellicht denken mensen hier anders over hoor. Verder komen wij graag bij Center Parcs de Eemhof. Mooi zwembad, leuke bungalows en een mooie omgeving. In Zeewolde zit ook een erg leuk strandje waar je heen kunt! Center Parcs is voor ons favoriet!
Bert van Loon
12 April 2017 om 16:03
25
Kunt u ons vertellen vakantiepark van Center Parcs in de buurt van plopsland ligt? Is dat Huttenheugte? Groet Bert
Koos Vaas
20 May 2017 om 21:08
26
Wij zitten dit weekend ook in Center Parcs Zandvoort ivm het Jumbo weekend. Top park en een leuk zwembad wat het weekend voor onze zoon nog leuker maakt! Center Parcs, ons zie je volgend jaar weer als Max Verstappen gaat racen in zandvoort! Groet Koos
Wendy
24 July 2017 om 00:42
27
Center Parcs vinden we altijd erg leuk. Helemaal toen we onlangs een Center Parcs bon hebben gewonnen!!! Toen was het voor ons extra genieten bij Center Parcs! Dank je wel hiervoor!
Hilde Reep
29 July 2017 om 23:50
28
Hoi, wij gaan binnenkort voor de 45e keer naar Center Parcs. We komen al jaren met veel plezier op verschillende parken van Center Parcs. Voor ons geen andere parken meer! Onze kinderen en nu ook onze kleinkinderen hebben altijd erg veel pret in het mooie zwembad! Heel erg fijn!

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.