Center Parcs korting schoolvakantie

center parcs korting 2018 schoolvakantie

Center Parcs Vakantie voordeeldagen

Nu bij center Parcs een wel hele leuke actie:! Je krijgt namelijk maar liefst 20% korting op alle schoolvakanties in 2018 inclusief ActiviteitenCadeau t.w.v. €30 en Gratis Voorkeursligging t.w.v. €33!!! Deze Center Parcs korting gaat je heel veel voordeel brengen. Vaak zitten we toch aan de schoolvakantie vast omdat we met schoolgaande kinderen op vakantie willen. Omdat Center Parcs graag iedereen de kans wil geven om een vakantie te boeken voor een leuke prijs hebben ze nu deze top actie bedacht. Maar let op! Deze Center Parcs korting is maar een beperkt aantal dagen geldig dus wacht niet te lang met het boeken van jullie verblijf in een schoolvakantie in 2018!

center parcs korting

Center Parcs schoolvakantie 2018

Boek nu je schoolvakantie van 2018 bij Center Parcs en pak die leuke korting! Het is geen geheim dat een vakantie naar Center Parcs niet heel goedkoop is, maar met deze aanbieding is het zeker zeer aantrekkelijk om te boeken! De schoolvakanties zijn altijd zeer geliefde tijden om op vakantie te gaan. Kinderen zijn vrij van school en wat is er dan prettiger dan heerlijk samen genieten van een verblijf in een cottage op een mooi vakantiepark van Center Parcs! Er even samen tussenuit en nergens aan hoeven te denken! 

Center Parcs complete vakantie

Als jullie bij Center Parcs een vakantie boeken zullen jullie zeker niks te kort komen! Er is bij Center Parcs veel te doen en veel van deze leuke dingen mag je gratis gebruik van maken! Wat dacht je van een dagje zwemmen in de Aqua Mundo? Of gezellig met elkaar een potje bingo spelen? Waar jullie voorkeur ook naar uitgaat, bij Center Parcs zal je vakantie zeer compleet zijn!