Familiekorting Center Parcs

 familiekorting center parcs

 

center parcs actiecodes

 

Familiekorting Center Parcs 

De familiekorting, één van de bekendste kortingen die Center Parcs heeft. Dit omdat hij aardig wat voordeel kan opbrengen. Met de familie korting van Center Parcs krijg je maar liefst 20% korting bij de meeste vakantieparken van Center Parcs. Zeker de moeite waard dus!  De voorwaarden van de familie korting zijn dat je jullie vakantie niet in een  schoolvakanties valt en dat er éen kind meegaat die jonger is dan 13 jaar. Het kan voorkomen dat de korting niet goed werkt. Dit kan omdat de familiekorting soms niet gecombineerd worden met enkele cottages. Probeer het dan opnieuw met een ander type cottage. Vaak werkt de korting dan wel.

Familiekorting 40% door te combineren met Center Parcs kortingen

Wist je dat je de familie korting goed kan combineren met bijvoorbeeld een last minute of een vroegboekkorting? Zo heb je nog meer voordeel! Je krijgt namelijk al 20% korting door de familiekorting, maar ook nog eens ook nog eens 20% vroegboekkorting. Dat is 40% korting in totaal! Je moet dan wel 6 maanden van te voren boeken en bij een last minute uiteraard op het laatste moment boeken.

Korting Center Parcs 

Bij Center Parcs werken ze bijna niet met codes omdat de kortingen die ze hebben al erg hoog zijn. Heb je een code van Center Parcs? Kijk dan eerst goed of deze korting hoger is dan de overige kortingen! Vaak is dit niet het geval. Heb je een Center Parcs code? Check je korting dan via deze link