Center Parcs Fast Minute deals

 

Helaas is deze aanbieding van Center Parcs nu afgelopen. Zodra hij weer online komt zullen wij dat hier direct melden!

center parcs fast minute

 

 

Fast Minute deals bij Center Parcs

Nu bij Center Parcs de Fast Minute Deals! Deze kortingen lopen extreem hoog op en zijn dus zeker de moeite waard om naar te kijken als je wilt boeken in de Voorjaarsvakantie. De Center Parcs Korting kan oplopen tot zeker wel 50% ! Deze Center Parcs actie loopt tot 06-02-2017 en op=op. Als je bij Center Parcs boekt via deze korting dan kun je kiezen uit een bungalow, appartement of een hotelkamer. Welke keuze je maakt ligt natuurlijk aan het gezelschap waarmee jullie op vakantie gaan.

Center Parcs voorjaarsvakantie korting

De voorjaarsvakantie is een heerlijke peiode om weg te gaan. Het zonnetje laat zich al regelmatig zien, de kindjes kunnen heerlijk buiten spelen en de bloementjes laten zich weer zien! We zijn gek op het voorjaar! Dit is dan ook een reden dat Center Parcs deze leuke aanbieding heeft verzonnen. Gezellig samen of met het hele gezin een vakantie bij Center Parcs. Heerlijk genieten van alles wat er te doen is!

Center Parcs Fast Minute Deals voorwaarden

  • Er komen nog de volgende kosten bij:reserveringskosten (€ 29,50 per boeking), verplichte bedlinnen pakketten bij boeking van een Comfort Cottage in Nederland, België en Duitsland (€8 per persoon) en toeristenbelasting en heffingen.
  • De aangegeven prijs is op basis van beschikbaarheid
  • Je kunt een weekend, midweek- of weekverblijf boeken in de periode van 17 februari t/m 3 maart 2017
  • Niet te combineren met andere kortingen
  • Niet geldig voor reeds gemaakte boekingen
  • Op=Op
  • Uiterste boekingsdatum: 6 februari 2017

Center Parcs Fast Minute Deals

Als je een vakantie boekt via de Center Parcs Fast Minute Deals dan mag je tijdens jullie verblijf gratis gebruik maken van vele extra's. Zo kun je tijdens jullie verblijf op Center Parcs gratis gebruik maken van de Aqua Mundo, vele indoorspeeltuinen, kinderbingo, dansen met het animatieteam en nog vele alle andere leuke extra's! Voor de kinderen is er bij Center Parcs extreem veel te doen en in onze ogen is het zo dat als de kinderen zich vermaken, de ouders ook een fijne vakantie hebben bij Center Parcs.