Center Parcs Fast Minute deals

center parcs korting

Fast Minute deals bij Center Parcs

Nu bij Center Parcs de Fast Minute Deals! Deze kortingen lopen extreem hoog op en zijn dus zeker de moeite waard om naar te kijken als je wilt boeken in de herfstvakantie. De Center Parcs Korting kan oplopen tot zeker wel 50% ! Als je bij Center Parcs boekt via deze korting dan kun je kiezen uit een bungalow, appartement of een hotelkamer. Welke keuze je maakt ligt natuurlijk aan het gezelschap waarmee jullie op vakantie gaan.

Center Parcs herfstvakantie korting

De herfstvakantie is een heerlijke peiode om weg te gaan. Het zonnetje laat zich nog regelmatig zien, de kindjes kunnen heerlijk buiten spelen en de blaadjes vallen van de bomen! Wij zijn gek op de herfst! Dit is dan ook een reden dat Center Parcs deze leuke aanbieding heeft verzonnen. Gezellig samen of met het hele gezin een vakantie bij Center Parcs. Heerlijk genieten van alles wat er te doen is!

Center Parcs Fast Minute Deals voorwaarden

  • Voor deze actie zijn per aankomst een gelimiteerd aantal cottages beschikbaar.
  • Het aanbod is exclusief reserveringskosten, toeristenbelasting en overige heffingen en toeslagen. 
  • Op de boekingen zijn de Algemene Voorwaarden uit de brochure van toepassing. 
  • (Prijs)wijzigingen onder voorbehoud. 
  • Uiterste boekingsdatum: 2 oktober 2017
  • voor een weekend, midweek- of weekverblijf  in de periode van 13 t/m 30 oktober 2017

Center Parcs Fast Minute Deals

Als je een vakantie boekt via de Center Parcs Fast Minute Deals dan mag je tijdens jullie verblijf gratis gebruik maken van vele extra's. Zo kun je tijdens jullie verblijf op Center Parcs gratis gebruik maken van de Aqua Mundo, vele indoorspeeltuinen, kinderbingo, dansen met het animatieteam en nog vele alle andere leuke extra's! Voor de kinderen is er bij Center Parcs extreem veel te doen en in onze ogen is het zo dat als de kinderen zich vermaken, de ouders ook een fijne vakantie hebben bij Center Parcs.