Center Parcs jubileumaanbieding

center parcs korting

Center Parcs jubileumaanbieding €50,- extra korting op alle last minute

Center Parcs viert feest! Ze bestaan  50 jaar en dit vieren ze met een leuke en speciale jubilieumaanbieding. Deze aanbieding zorgt ervoor dat je in de maanden Mei, Juni en half Juli nu met een leuke korting kunt boeken. Let wel even op de bijkomende kosten. Ondanks deze kosten zijn de kortingen bij Center Parcs op dit moment nog steeds erg aantrekkelijk en zeker de moeite waard om eens te bekijken!  Boek t/m 18 mei een last minute verblijf vanaf 4 personen met alleen nu €50 extra korting! Aankomsten tot half juli. De €50,- gaat eraf als je op Boek nu hebt geklikt. 

Center Parcs korting

Center Parcs heeft verschillende kortingen waar je als bezoeker gebruik van kunt maken. Welke korting je het meeste op zal brengen ligt een beetje aan de situatie. Boeken jullie op het laatste moment? Kijk dan eens bij de Center Parcs last minute kortingen. Zijn jullie verplicht om in de schoolvakanties naar Center Parcs te gaan? Kijk dan eens bij de Center Parcs schoolvakantie kortingen. Ben je benieuwd welke kortingen er allemaal zijn voor Center Parcs? Kijk dan eens op onze algemene Center Parcs aanbiedingenpagina.

Center Parcs inclusief

Als je een vakantie boekt bij Center Parcs mag je gratis gebruik maken van de Aqua Mundo en alle overige activiteiten. Denk aan de Jungle Dome, de indoorspeeltuinen enzv. Ook mogen de kinderen gratis meedoen aan de activiteiten van het animatieteam. Denk aan Bingo, Dansen enzv.