Korting Center Parcs kerstvakantie

center parcs kerstvakantie 

Korting Center Parcs Mystery Park kerstvakantie

Ook in de kerstvakantie kan je boeken via de aanbieding van Mystery Park. Even een voorbeeld voor jullie. Als je nu boekt via de Mystery Park pagina dan kan je een weekend boeken voor heel weinig. Op deze manier breng je heel voordelig de kerstdagen door bij Center Parcs.

Center Parcs kerstvakantie 2017 TOT 25% korting 

LET OP: NU MET CODE SM2079 TOT 25% KORTING OP EEN KERSTVAKANTIE BIJ CENTER PARCS!

Willen jullie voor aankomende kerstvakantie 2017 een verblijf boeken bij Center Parcs? Wacht hier dan niet te lang mee! Het is nu namelijk zo dat je kan profiteren van de vroegboekkorting en je krijgt een ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30! Hierdoor is je boeking een stuk goedkoper. Let wel even op: De prijs van een verblijf is exclusief reserveringskosten (€29,50 per boeking), toeristenbelasting en heffingen.Dit komt er nog bij.
Het is zo dat afgelopen kerst veel vakantieparken helemaal volgeboekt zaten omdat steeds meer mensen in eigen land blijven. De verwachting is dat voor aankomende kerstvakantie veel Nederlanders in eigen land op vakantie zullen gaan in plaats van naar het buitenland. Wees dus snel met boeken want vol=vol.

Ga direct naar de Center Parcs kerstvakantie kortingen

Center Parcs korting+ een ActiviteitenCadeau t.w.v. € 30!

Waarom gaan er nou zoveel mensen met de kerstvakantie naar Center Parcs? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. Er is zoveel te doen ook al is het buiten koud en nat dat het er altijd leuk is! Denk aan de Aqua Mundo, de Market Dome en wat dacht je van de Jungledome bij Center Parcs Het Heijderbos? Allemaal leuke dingen die je met elk weertype kan doen. Wat ook erg leuk is bij de huisjes van Center Parcs is dat er een gezellige open haard inzit. Deze kan je aansteken als het buiten koud is!

Ga direct naar de Center Parcs kerstvakantie kortingen

Center Parcs kerstvakantie activiteiten

Tijdens de kerstvakantie is er een hoop leuks te doen bij Center Parcs! Wat dachten jullie van genieten tijdens de Familie Workshop: Kerstdecoraties? Of misschien willen de kinderen geschminkt worden. En voor wie het echt goed wil doen kan kiezen voor een kerstontbijt of kerstbrunch. Dan komt de kerstman ook gezellig langs!

Kijk hier voor alle kerstactiviteiten van Center Parcs

Center Parcs kerstvakantie top 3

Wij hebben voor jullie een top 3 samengesteld van de Center Parcs parken welke het meest geschikt zijn met de kerstvakantie. Denk aan indoor speelactiviteiten, zwembad enzv.

  1. Het Heijderbos
  2. De Kempervennen
  3. Het Meerdal

 

Reviews Center Parcs met de kerstvakantie

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren