Center Parcs via Mystery park

center parcs mystery park 

Center Parcs Mystery Park, leuke korting

Center Parcs en BungalowS.nl hebben een leuk en uniek concept ontwikkeld. Boek nu voor een knalprijs een week, midweek of weekend weg in één van de "Mystery Parken" van Center Parcs. Bij het boeken van een Mystery Park van Center Parcs weet je niet waar je heen gaat, minimaal een week voor de aankomstdatum hoor je waar je naartoe gaat! Zo goedkoop ben je nog nooit naar Center Parcs geweest!

Als je een Myster Park boekt kun je kiezen voor 2-persoons, 4-persoons, 6-persoons en 8-persoons cottages.Let even op: als jullie een 2-persoons cottage boeken is de kans aanwezig dat jullie in een hotelappartement terecht komen. 

Geinteresseerd? Lees er hier meer over en boek met deze hoge korting!

Center Parcs Mystery Park, kom achter je bestemming

We hebben op bepaalde forum's gelezen dat er een manier is om achter je Center Parcs Mystery Park bestemming te komen. Wat je als eerste moet doen is even een account aanmaken bij Center Parcs. Dit is heel simpel en gratis te doen op deze Center Parcs pagina. Als je dit hebt gedaan ontvang je een klantnummer van "mijn Center Parcs"  Als je hiermee inlogt kom je in het het Mijn Center Parcs gedeelte. Je hebt je boeking voor een Mystery Park via BungalowS gedaan en hiervan heb je dan ook een aantal gegevens gekregen. In Mijn Center Parcs kun je deze gegevens invullen. Dit is deel 1 en deel 2. Bij deel 3 kies je voor datum en een park van Center Parcs dat deelneemt als een Mystery Park. (Zie hieronder) Klik op volgende en je krijgt dan als het goed is gegaan je vakantie te zien! Als je een melding krijgt dat er geen account is, probeer het dan met één van de andere parken welke deelnemen aan de Mystery Park actie, net zolang tot je te zien krijgt wat je bestemming is.

Mystery Park vakantieperiode

Willen jullie graag in een vakantieperiode naar een Mystery Park? Dit kan! We hebben het gecheckt en op moment van schrijven kun je voor de voorjaarsvakantie een Mystery Park boeken. Dit is een hele goede korting voor Center Parcs. Let wel op, de Mystety Park aanbiedingen gaan heel snel dus wacht niet te lang met boeken! Ook voor de zomervakantie kun je zeker weten een leuk Mystery Park boeken. Hiervoor moet je even de site in de gaten houden want dit is ongeveer een maand of 3 van te voren mogelijk.

 

mystery park center parcs

 

Mystery Park, welke Center Parcs vakantieparken doen mee?

Je komt in één van onderstaande Center Parcs parken terecht als je boekt via de Mystery Park aanbieding.

Mystery Park Nederland

Mystery Park Belgie

Mystery Park Duitsland

Ga direct naar de Mystery Park aanbieding van Center Parcs.

Mystery Park voorwaarden 

Lees wel eerst even onderstaande puntjes door voordat je de boeking via Mystery Park definitief maakt.

center parcs mystery park

Mystery Park Center Parcs nadelen

Het enige nadeel van het boeken van een Mystery Park is dat je niet weet in welk Mystery Park je komt. Dit is voor de meeste spannend en leuk maar kan voor sommige zeker een nadeel zijn. Wij zeggen, gewoon boeken dat Mystery Park en lekker genieten!

Mystery Park schoolvakantie

Soms is er ook een Mystery Park te boeken in de schoolvakanties. Denk aan de kerstvakantie, zomervakantie, herfstvakantie of voorjaarsvakantie

center parcs mystery park

Foto Ralf Grispen 

 

 

 

Ervaringen met Mystery Park

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren