Korting Center Parcs Pinksteren

center parcs korting

Center Parcs korting met Pinksteren

Pinksterweekend 2018: 18 t/m 21 mei

Willen jullie graag met Pinksteren verblijven op één van de gezellige parken van Center Parcs? Dan heb je geluk! Als je via onderstaande link een verblijf met Pinksteren bij Center Parcs boekt krijg je namelijk een leuke 20% korting+ een activiteitencadeau twv 33,- en een gratis voorkeursligging van jullie cottage!

Direct naar de pinksteraanbieding van Center Parcs.

 

Pinksterweekend op Center Parcs = 5 dagen

Boek nu een extra lang weekend met Pinksteren. Het is namelijk zo dat jullie 4 nachten kunnen blijven slapen als jullie dat willen. Besluiten jullie om 5 dagen te blijven dan kunnen jullie ervoor kiezen om een uitgebreide pinksterbruch (op sommige parken) bij jullie verblijft te boeken. Dit kan je aangeven tijdens het boekingsproces op de website van Center Parcs.

Ga direct naar deze pinksteraanbieding van Center Parcs.

 

Center Parcs activiteiten Pinksteren

Met Pinksteren is er zoals altijd veel leuks te beleven op de parken van Center Parcs. Ga heerlijk zwemmen in de Aqua Mundo, wordt een prinses of indiaan bij het Wannabe programma van Center Parcs of geniet van een heerlijk drankje in de Market Dome. Ook zullen er tijdens het pinksterweekend verschillende activiteiten voor jong & oud zijn, zowel binnen als buiten.

Pinksteren in Nederland

Wanneer is het nou eigenlijk Pinksteren? Pinksteren is op 4 juni 2017