Center Parcs activiteiten

Center Parcs leuke activiteiten

Gaan jullie binnenkort naar Center Parcs toe? Bekijk dan eerst eens welke leuke activiteiten er allemaal zijn. Ga je voor een heerlijk ontspannen moment? Of ga je een vrij val maken? Wat je ook besluit te doen bij Center Parcs kan het allemaal!

Ga direct naar alle leuke activiteiten van Center Parcs.

 

Center Parcs korting

Bij Center Parcs hebben ze verschillende kortingen, waardoor je heel voordelig een verblijf kunt boeken op één van de vakantieparken die Center Parcs heeft. Ben je benieuwd hoe hoog de korting momenteel is? Klik dan verder via onderstaande link.

Korting Center Parcs

 

Center Parcs, welke activiteiten

 • HangOuts: op verschillende plekken op sommige parken van Center Parcs hebben ze een speciale plek voor tieners. De HangOut! De Hang Out van Center Parcs is heerlijk in de buitenlucht en er is een echte DJ Booth zodat ze zelf muziek kunnen maken. Ook is er een interactieve voetbalmuur om te gamen. De Center Parcs HangOut is beschikbaar op de volgende parken: De Eemhof, De Kempervennen, De Vossemeren, Bispinger Heide, Le Lac d’Ailette, Le Bois aux Daims.
 • Tower Jump, Vrije Val: durf jij het aan? Maak een vrije val en voel de spanning door je lijf gaan! De vrije val is voor tieners tussen de 12 en 17 jaar. Je kunt een vrije val maken op de volgende parken:De Kempervennen, De Eemhof, De Vossemeren, Het Heijderbos,Bispinger Heide,Les Bois-Francs, Les Trois Forêts, Le Lac d'Ailette, Les Hauts de Bruyères 
 • Kids Safari: Ga je mee op safari? De kinderen hebben hun eigen jeep incl. een compleet safaripakket. Deze bestaat uit sleutels voor de jeep, safarihelmen, verrekijker en een route-/ontdekkingskaart. Ze zijn ongeveer 30 minuten onderweg en maken een spannende safari door het park!De kinderen kunnen een safari maken in de volgende parken: Het Heijderbos, De Huttenheugte, Bispinger Heide, Het Meerdal,De Eemhof, Bois aux Daims, Hauts de Bruyère, Erperheide, De Vossemeren.
 • Interactieve Indoor Minigolf: Kom gezellig minigolfen met het hele gezin. De minigolf is binnen dus als het slecht weer is buiten vermaken jullie je prima bij Center Parcs. Minigolfen kan op de volgende parken: Les Bois-Francs, Le Lac d'Ailette, De Vossemeren, Het Heijderbos
 • Gazelle: Goed nieuws! Een groot deel van de fietsen op bijna alle parken* zijn onlangs vervangen door mooie Gazelles. De Gazelles kun je huren bij het Cycle Center op de parken van Center Parcs. Ga je liever voor andere fietsen? Zoals mountainbikes, een kinderfiets (eventueel met zijwieltjes) of een BMX? Ook deze zijn vernieuwd! * uitgezonderd Parc Sandur, Park Nordseeküste en Park Bostalsee.
 • Baby Vroege-Vogel-Zwemmen: Speciaal voor ouders met kleintjes gaat De Aqua Mundo van Center Parcs vroeger open. Op deze manier kun je heerlijk genieten van alle rust en lekker even tijd met je kleintje samen hebben. Dit doen ze op alle parken van Center Parcs. 
 • Center Parcs Academy: Bij Center Parcs hebben ze nu ook verschillende leuke academies. Van van Golf tot Dj en van Koken tot Voetballen. Wat ga jij doen? Bekijk hier welke Center Parcs Academy je het leukst vindt!
 • Nieuwe kinderboerderij: Op Parcs Sandur kunnen de kinderen heerlijk genieten en spelen en ze kunnen zelfs van dichtbij meemaken hoe is het om geitjes, konijnen en andere dieren te verzorgen!
 • Kids Spa: Dit is geweldig voor de jonge meisjes onder ons. In de Kids Spa worden de voetjes gemasseerd, de nageltjes mooi gelakt nadat ze netjes gevijld zijn. Kijk ze eens genieten!Beschikbaar op de volgende parken van Center Parcs: Het Heijderbos, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Les Hauts de Bruyères, Le Lac D’Ailette, Les Trois Forêts, Les Bois-Francs, De Vossemeren, Le Bois aux Daims.
 • Familie Workshops: gezellig met elkaar knutselen en heerlijk met elkaar bezig zijn. Dat is waar het allemaal omdraait bij de Familie Workshops. Beschikbaar bij de volgende parken van Center Parcs: Het Heijderbos, Port Zélande, Het Meerdal, De Vossemeren, Bispinger Heide, Park Hochsauerland, Park Bostalsee, Les Bois-Francs, Les Hauts de Bruyères.
 • Mijn eigen Pony: Veel kleine kindjes dromen ervan, een eigen pony! Bij Center Parcs kan dat voor heel even. Ze mogen de pony verzorgen en er lekker een stukje mee gaan rijden. Mijn eigen Pony kan in de volgende parken van Center Parcs: Het Heijderbos, Bispinger Heide, Les Bois-Francs, Port Zélande, Les Hauts de Bruyères, De Vossemeren, Park Bostalsee.
 • Cool Factor, Paintball: kom een fanatiek potje paintball spelen bij Center Parcs. De kids leven zich helemaal uit en de ouders kunnen lekker een drankje pakken en genieten van elkaar. Paintball is beschikbaar in de volgende Center Parcs parken: Het Heijderbos, De Kempervennen, De Eemhof, Port Zélande.
 • Center Parcs Excursies: ga er samen op uit met één van de Center Parcs Excursies. Je kunt deze boeken bij de receptie van het park waar jullie verblijven. Beschikbaar op alle Center Parcs parken. 
 • Kids Make-over: dit is leuk voor alle kindjes, de Kids Make-Over! Laat je schminken als Orry. Ben jij een echte meid die van glitters houdt? Neem dan een glittertattoo! Beschikbaar op alle Center Parcs parken.
 • Segways: Voor wie er lekker op uit wilt maar geen zin heeft om te wandelen of te fietsen. Als je met je lichaam naar voren of opzij beweegt bestuur jij deze elektrische tweewieler.Segways zijn beschikbaar in de volgende Center Parcs parken: De Eemhof, Het Heijderbos, De Kempervennen, Port Zélande, Park Zandvoort, Les Hauts de Bruyères, Les Bois-Francs, Les Trois Forêts, Le Lac d'Ailette, Le Bois aux Daims.
 • Pool Party: Ben jij een tiener tussen de 12 en 17 jaar? Kom dan dansen in het golfslagbad met muziek, een gave lichtshow en stoere special effects. Beschikbaar in: De Eemhof, De Kempervennen, De Vossemeren, Bispinger Heide, Le Lac d’Ailette.
 • Vlotten & Hutten Bouwen: Heerlijk buiten vertoefen op één van de parken van Center Parcs. Kom met je maatjes een echt vlot bouwen! Beschikbaar in: De Vossemeren, De Huttenheugte, Het Heijderbos, Bispinger Heide, Park Bolstalsee
 • Stand Up Paddling: Peddelsurfen komt langzaam overwaaien vanuit Hawaï en Australië en zie je ook in Nederland steeds meer. Paddling is alleen in de zomermaanden beschikbaar op de volgende Center Parcs parken: De Eemhof, Port Zélande, Park Bostalsee, De Vossemeren
 • Geocaching (GPS Tour): je hebt er vast wel eens van gehoord, Geocaching. Geocaching is een speurtocht met GPS-ontvangers, waarmee je een route kunt uitstippelen. Onderweg voer je allemaal opdrachten uit. Heerlijk als je even buiten bezig wilt zijn en super leuk voor de kinderen! Beschikbaar in: Bispinger Heide,De Vossemeren,De Eemhof, Le Lac d'Aillette, De Kempervennen,Parc Sandur.