Center Parcs Zandvoort

Gaan jullie dit jaar ook naar de Jumbo Racedagen? Boek dan nu een overnachting bij Center Parcs Zandvoort! Op loopafstand van Circuit Zandvoort is dit vakantiepark van Center Parcs ideaal. Even geen zin in een race? Ga dan heerlijk uitwaaien op het strand of strijk neer met een heerlijk drankje in één van de gezellige strandtenten die er zijn. Alles is op loopafstand van Center Parcs Zandvoort. Vaak staan er hele lange files naar het circuit toe als de Jumbo race dagen er zijn. Dit is de reden dat veel mensen ervoor kiezen om te overnachten in de buurt van het circuit. Voorkom jezelf een hoop irritatie en boek een accommodatie bij Center Parcs Zandvoort. Let op: je zult niet te lang moeten wachten met boeken. zodra bekend is wanneer de race dagen zijn kun je het beste direct gaan boeken!

Bekijk de kortingen van Center Parcs Zandvoort 

Center Parcs Zandvoort

  • Alle accommodaties van Center Parcs Zandvoort staan verspreid in de duinen. Op loopafstand van het Noordzee-strand
  • Loopafstand van Circuit Zandvoort 
  • Ook is er een 4-sterrenhotel welk een zeezicht biedt vanuit alle kamers. Inclusief uitgebreid ontbijt!
  • In de buurt van Haarlem, Bloemendaal en Amsterdam
  • Verschillende restaurants 
  • Mooie Aqua Mundo 
  • Er zijn ook Mindervaliden cottages boekbaar 

Center Parcs Zandvoort is een vakantiepark met vele mogelijkheden! Het vakantiepark ligt pal aan het strand en naast her circuit van Zandvoort. Dit is een reden dat het park zo geliefd is! De omgeving leent zich perfect voor een heerlijke wandeling of een mooie fietstocht. Zwemmen kun je in de zee, maar ook in de Aqua Mundo doen! Dit overdekte subtropisch zwemparadijs is perfect om even heerlijk te ontspannen. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Op het park zelf is ook veel te doen. Neem deel aan een Familie Workshop of neem een kijkje bij Orry Kids Bingo. Wij vinden het de locatie om eens heerlijk te ontspannen!

Center Parcs korting

Wij snappen dat als jij voor de Jumbo Race dagen een accommodatie wilt boeken, je dit met korting wilt doen. Daarom hebben wij voor jullie alle kortingen van Center Parcs op een rij gezet. Wij adviseren om zeker geen gebruik te maken van de Center Parcs last minute korting want dan weet je zeker dat je mis grijpt tijdens de Jumbo Race Dagen,  Je zou beter kunnen kijken of je zo vroeg mogelijk kunt boeken, bij de Waanzinnige Woensdag kijken of probeer de bungalowrace van Center Parcs in de gaten te houden, Dit geeft jullie al aardig wat korting.

Center Parcs grote groep korting

Gaan jullie met een grote groep naar de Jumbo Race Dagen met Max Verstappen? Kijk dan eens bij de korting die Center Parcs bij grote groepen geeft. Dit kan namelijk aardig oplopen! Ook zou je kunnen kijken of jullie misschien goedkoper uit zouden zijn als jullie meerdere huisjes naast elkaar boeken.

Ga naar de Center Parcs grote groepen korting 

Center Parcs inclusief

Boek je een vakantie bij Center Parcs, dan zit je goed! Er zitten namelijk vele extra's bij je vakantie in! Zo kun je onbeperkt gebruik maken van de Aqua Mundo, speeltuinen, Orry  Kids Disco, Orry Kids Parade en nog veel meer! Zeker de moeite waard dus om een vakantie bij Center Parcs te boeken!