Center Parcs Les Trois Forêts Frankrijk, thema cottages

Bij Center Parcs Les Trois Forêts in Frankrijk hebben ze nu wel hele leuke cottages! Namelijk speciale thema cottages welke super leuk zijn voor de kinderen! Zo is er de Dieren in het Bos cottage, de Prinses en Ridder cottage en de Avontuur cottage. Ben je benieuwd wat het allemaal voor een cottages zijn? Lees dan verder!

Dieren in het Bos cottage

Center Parcs dieren in het bos

Duik samen met de kinderen in de indrukwekkende dierenwereld in de Dieren van het Bos cottage! Super leuk voor alle kids! Het maakt niet uit of jullie kind een jongen of een meisje is. Leuk zullen ze het vinden! In deze cottage heeft elke kamer het thema de dieren. In de woonkamer vind je verschillende nestkastjes, slaap lekker in de kleurige wereld van gravende en nachtdieren of ga spetteren in de badkamer met alle zwemmende dieren! Je kunt deze cottage het beste boeken voor kinderen tot 6 jaar.  Ze zijn er van 4 en 6 personen.

Prinses en Ridder cottage

Prinses en Ridder cottage

Hebben jullie een dochter die gek is op prinsessen? Dan zit je hier goed! Als je deze cottage boekt zijn jullie kids de koning of de koningin! Super leuk! In deze cottage gaan de kinderen even terug in de tijd met de ridderavonturen in de Prinses en Ridder cottage.

Wist je dat er een Spiegeltje, spiegeltje aan de wand badkamer is? Pak je mooiste kroon en kom genieten!

Beschikbaar voor capaciteit van 4 en 6 personen en geschikt voor kinderen van 6 tot 10 jaar.

Avontuur cottage

Houden jullie kids van spanning en avontuur? Boek dan de Avontuur cottage! Kom reizen in een kampeersfeer en waan je in een woestijn!  Kom het oerwoud verkennen in de Roze flamingo en Jungle slaapkamers en neem ook zeker een frisse duik in de Tropische waterval badkamer!

Beschikbaar voor capaciteit van 4 en 6 personen en geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar