Center Parcs naar China

Binnenkort opent Center Parcs in China de deuren van een gloednieuw park. Center Parcs is van plan om de komende jaren maar liefst 10 vakantieparken te bouwen in China. Center Parcs heeft op dit moment helemaal geen vakantieparken buiten Europa. Dit zal het eerste park worden. Center Parcs viert dit jaar haar 50-jarige jubileum en heeft besloten om volop te gaan investeren in vernieuwingen. En nu dan ook in China! De planning van Center Parcs is dat je in 2019 kunt gaan genieten op dit nieuwe vakantiepark in China.

Wie had dat gedacht! Center Parcs naar China! Wij in ieder geval niet, maar we vinden het natuurlijk erg leuk en zijn ook zeer benieuwd!

 


Center Parcs twee parken

Center Parcs zal als eerste twee vakantieparken openen in Peking en Shanghai. Als deze gerealiseerd zijn zullen er nog 8 vakantieparken gebouwd gaan worden. Center Parcs heeft in totaal één miljard euro gereserveerd voor de ontwikkeling van alle Center Parcs parken. Het grootste deel van dit bedrag zal gebruikt worden voor de nieuwe vakantieparken in China. Wij weten haast wel zeker dat ook hier de vakantieparken van Center Parcs helemaal vol zullen zitten! Juist hier is er behoefte aan rust, ruimte en natuur. Denk maar aan de grote steden. Als je het ons vraagt, is het een hele goede zet geweest van Center Parcs en we zien het al helemaal voor ons.

 


Center Parcs renoveren

Center Parcs is een groot aantal vakantieparken aan het renoveren. Center Parcs wil een nieuwe standaard neerzetten. Denk hierbij aan een luxe wellnesservaring en nieuwe vormen van beleving. Hiernaast is Center Parcs druk bezig met flexibel worden voor de gasten. Denk aan wisselende aankomst- en vertrekdagen. Vanaf nu kun jij als gast zelf bepalen op welke dag je aankomt en weer weg wilt gaan. Ideaal en zeer klantvriendelijk vinden wij!

 


Center Parcs korting

Willen jullie graag een verblijf boeken op één van de vakantieparken van Center Parcs? Bekijk dan zeker eerst eens alle kortingen die we voor jullie hebben gevonden. Dit kan je namelijk aardig wat voordeel opleveren en is dus zeker de moeite waard om even goed naar te kijken voordat je gaat boeken. Soms is het zo dat je een aantal kortingen van Center Parcs kunt combineren met elkaar. Kijk hier ook altijd even goed naar!

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.