Center Parcs Port Zélande: nieuw Aquapark Splash

 nieuw Aquapark Splash

 

Center Parcs Port Zélande is nu al een vakantiepark welke de moeite waard is om te bezoeken. Er is veel te doen en onlangs zijn veel cottages vernieuwd,  Zo is er nu al een touwenparcours in de lucht, een prachtig subtropisch zwembad en kun je er zelfs een PADI Open Water Cursus van drie dagen volgen. In de omgeving is ook bijzonder veel te doen. Bezoek Zierikzee of neem een kijkje bij Deltapark Neeltje Jans. En nu openen ze binnenkort ook nog eens de deuren van een nieuw waterpark, Splash. Super gaaf want dan kun je deze hele zomer bij Center Parcs Port Zélande klimmen, glijden en plonzen in het verfrissende water! 

Boeken? Bekijk hier eerst alle Center Parcs kortingen die er momenteel zijn!

 


Splash, een waar speelparadijs

Center Parcs Port Zélande krijgt binnenkort het zusje van Aquapark Splash in Hellevoetsluis op het vakantiepark. Aquapark Splash in Hellevoetsluis is nu het grootste water speelparadijs in Nederland. Wat kun je verwachten van het Aquapark op Port Zélande zomenteen? Het zal een reusachtig waterparcours worden welke uit luchtkussens zal bestaan. De luchtkussens liggen midden op het open water en is maar liefst 48 meter lang! Het water waar het Aquapark in zal liggen is ondiep. 

 


Veiligheid bij Aquapark Splash

De hele dag door zal er personeel aanwezig zijn om alles in de gaten te houden. Let wel even op: de kinderen die willen spelen op de luchtkussens dienen wel in bezit te zijn van een zwemdiploma. Als ouders zijnde liever droog blijven? Neem dan plaats op het terras en kijk hoeveel plezier de kinderen hebben in het water!

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.