Center Parcs Port Zélande: nieuw Aquapark Splash

 nieuw Aquapark Splash

 

Center Parcs Port Zélande is nu al een vakantiepark welke de moeite waard is om te bezoeken. Er is veel te doen en onlangs zijn veel cottages vernieuwd,  Zo is er nu al een touwenparcours in de lucht, een prachtig subtropisch zwembad en kun je er zelfs een PADI Open Water Cursus van drie dagen volgen. In de omgeving is ook bijzonder veel te doen. Bezoek Zierikzee of neem een kijkje bij Deltapark Neeltje Jans. En nu openen ze binnenkort ook nog eens de deuren van een nieuw waterpark, Splash. Super gaaf want dan kun je deze hele zomer bij Center Parcs Port Zélande klimmen, glijden en plonzen in het verfrissende water! 

Boeken? Bekijk hier eerst alle Center Parcs kortingen die er momenteel zijn!

 


Splash, een waar speelparadijs

Center Parcs Port Zélande krijgt binnenkort het zusje van Aquapark Splash in Hellevoetsluis op het vakantiepark. Aquapark Splash in Hellevoetsluis is nu het grootste water speelparadijs in Nederland. Wat kun je verwachten van het Aquapark op Port Zélande zomenteen? Het zal een reusachtig waterparcours worden welke uit luchtkussens zal bestaan. De luchtkussens liggen midden op het open water en is maar liefst 48 meter lang! Het water waar het Aquapark in zal liggen is ondiep. 

 


Veiligheid bij Aquapark Splash

De hele dag door zal er personeel aanwezig zijn om alles in de gaten te houden. Let wel even op: de kinderen die willen spelen op de luchtkussens dienen wel in bezit te zijn van een zwemdiploma. Als ouders zijnde liever droog blijven? Neem dan plaats op het terras en kijk hoeveel plezier de kinderen hebben in het water!