Center Parcs Port Zelande

Center Parcs Port Zélande is vernieuwd! Er zijn een groot aantal cottages helemaal opgeknapt, de sfeervolle Market Dome is nog mooier gemaakt omdat het opnieuw is aangekleed en de Aqua Mundo is super tof uitgebreid! Teven zijn er nu ook  Lodgetenten en nieuwe generatie Kindercottages te boeken bij Port Zélande

 

 

Center parcs

Center Parcs Port Zélande vernieuwde cottages

Er zijn een groot aantal cottages vernieuwd bij Center Parcs Port Zélande. En wat ziet het er gaaf en mooi uit! De cottages voor zowel de 2-, 4, -6 als 8-persoonen zijn helemaal vernieuwd en ken je niet meer terug.  

De keuken n de cottages hadden alles al wat je tijdens een vakantie nodig hebt, maar nu is hij helemaal van alle gemakken voorzien. De badkamer heeft ook een opknapbeurt gehad. In sommige badkamers zit zelfs een dubbele wastafel, bubbelbad of een Bluetooth Soundsystem. Dit ligt er natuurlijk aan welke cottage je boekt. Verder zijn er nieuwe vloeren, nieuwe gordijnen en is alles lekker fris geverfd. Bij Center Parcs Port Zelande zijn ook mindervaliden cottages. Deze zijn ook helemaal vernieuwd. 

 

Center Parcs heeft altijd al een gezellige Market Dome maar bij Port Zelande heeft er een frisse wind door de Market Dome gewaaid. Er is veel nieuwe decoratie toegevoegd en er zijn nieuwe dieren komen wonen! Er zijn sinds kort twee hele mooie flamingo’s komen wonen in de Market Dome! Kom je ze bekijken?

 


Aqua Mundo, nog leuker!

Center Parcs staat altijd bekend om de mooie zwembaden, maar die in Port Zelande is echt heel gaaf! Sinds kort is er een super gaaf Play House. Deze heeft een hele grote emmer welke gevuld is met water en die elk moment kan omkiepen! Kijk uit want als de kinderen je in het vizier hebben met hun waterkanonnen ben je gehaaid de klos!

 

Aqua mundo center parcs

Nieuwe verblijfopties

Bij Center Parcs Port Zelande hebben ze nu sinds kort ook de Nieuwe generatie Kindercottages op het park!Dit is geweldig als je een vakantie met kids wilt boeken! Er is een speciale speelkamer, speciaal kindermeubilair maar er is ook een speelhut met eigen privé glijbaan! De tuintjes zijn omringd met een hek dus de kinderen zullen ook niet snel weglopen. Erg prettig! 

 

Lodgetenten Port Zélande

Dit is leuk! Sinds kort kun je bij Center Parcs Port Zélande ook een Lodgetent huren! Als je een Lodgetent boekt bij Port Zélande. zul je op een hele bijzondere manier midden in de natuur overnachten. De Lodgetenten van Port Zélande zijn zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Er is een sfeervolle woonkamer met kachel, een badkamer met douche en toilet die zeer luxe is voor een "tent" en dan is er ook nog eens een privé veranda waar jullie heerlijk kunnen genieten van alles wat buiten gebeurt!

 

Lodgetenten