Center Parcs, verschillende cottages

Center Parcs heeft veel vakantieparken en daar kun je dan kiezen uit verschillende soorten bungalows. Zo zijn er luxe bungalows welke ook wel de VIP cottages genoemd worden. Wil je een cottage welke geschikt is voor de kinderen? Kijk dan eens bij de speciale kindercottages. Ben je op zoek naar iets bijzonders? Boek dan een verblijf op een woonboot of in een boomhuis. Wat ook spannend is en erg leuk voor de kinderen zijn de cottages welke in de Jungle Dome liggen! Super spannend en zoveel te zien en te doen! Alle vakantieparken en dus ook de cottages van Center Parcs worden omringd door de natuur.  Welk luxeniveau je ook kiest, tijdens jullie verblijf bij Center Parcs mag je onbeperkt gebruik maken van de Aqua Mundo en de Jungle Dome (Het Heijderbos) Een groot deel van de cottages in Port Zélande, Park Nordseeküste en Le Lac d'Ailette zijn onlangs vernieuwd.

 

Center Parcs luxeniveau

Center Parcs werkt met een luxeniveau. Dit houdt in dat je kunt kiezen uit: Comfort, Premium of VIP. Alle cottages van Center Parcs beschikken over genoeg comfort om een heerlijke vakantie te hebben en zijn compleet ingericht, Denk aan een televisie, koelkast, bestek, borden en een prima keuken. Als je voor de Premium of VIP zou gaan krijg je net even iets meer. Denk aan een vaatwasser of een extra televisie op de ouderslaapkamer. Of wat dacht je van een sauna of bubbelbad? Wat we erg fijn vinden aan de comfortniveau's van Center Parcs is dat er op deze manier voor iedereen een geschikte prijs is. Heb je iets minder te besteden ga dan voor de Comfort cottage maar wil je graag net iets meer uitgeven, ga dan voor de VIP. Welke cottage je ook kiest, je zult een heerlijke vakantie hebben bij Center Parcs. Hieronder zullen we de verschillende Center Parcs cottages uitleggen:

  • Center Parcs Comfort cottages: de comfort cottages van Center Parcs zijn de meest voordeligste cottages welke je kunt boeken bij Center Parcs. Ze zijn comfortabel ingericht en zijn voorziening van alles wat je nodig hebt voor een fijn verblijf. In sommige bungalows is een open haard aanwezig en boek je een cottage met meer dan 4 personen dan is er vaak een vaatwasser aanwezig. De meeste comfort cottage beschikken over een wifi verbinding, Hier moet je wel wat extra voor betalen.
  • Center Parcs Premium cottages:  deze cottages zijn net ietsje luxer dan de comfort cottages. Je vindt hier bijvoorbeeld een flatscreen televisie en een mini hifi set. Ook zien we hier regelmatig een extra televisie op één van de slaapkamers. Kies je voor een premium cottages dan zijn de bedden al opgemaakt voor je!  Heerlijk toch?!
  • Center Parcs VIP cottages: dit zijn de meest luxe cottages die Center Parcs heeft. De VIP cottages is voorzien van alles wat de comfort cottages ook heeft allen beschikken ze ook over een bubbelbad en sauna. Ook is er een open haard en zullen alle bedden opgemaakt zijn bij aankomst. En om je dat heerlijke luxe gevoel te geven hangen ze elke morgen verse broodjes aan je deur!

 

Center Parcs boomhuizen, super luxe en leuk voor de kinderen

Center Parcs boomhut

 

Deze zijn leuk!!! De Center Parcs boomhutten zijn zeer luxe ingericht en erg leuk om te boeken als je met kinderen gaat. Wat wij wel telkens zien is dat de boomhuizen erg snel vol zitten en je zult deze dan ook ruim van te voren moeten boeken.  Een Center Parcs boomhut kun je boeken op het Center Parcs park Bispinger Heide en in Center Parcs Le Bois aux Daims. Huisdieren mogen niet naar binnen in de boomhuizen en roken mag ook  niet. De Center Parcs boomhuizen hebben alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Denk aan comfortabele bedden, een open haard. Bij de Center Parcs boomhutten kun je kiezen uit de volgende twee luxeniveaus: Premium en VIP. Wil je een boomhut met glijbaan aan de buitenkant? Boek dan de VIP!

 

Jungle Cabana in de Jungle Dome

Center Parcs jungle cabana

 

Center Parcs heeft een wel heel bijzondere cottage: Jungle Cabana. In deze cottage mag je één nacht slapen en dat zal er eentje zijn die je niet snel meer vergeet! Er zijn twee 2 Cabana's in Center Parcs Het Heijderbos dus wees er snel bij als jullie dit willen. De cabana's zijn comfortabel maar simpel ingericht. Maar geloof ons, je zult meer niet nodig hebben! Er is zoveel te doen en te zien in de Jungle Dome dat jullie waarschijnlijk alleen slapen in de Cabana.  

 

Center Parcs Kindercottage

Center Parcs kindercottage

Deze zijn zo leuk voor gezinnen met kinderen, de Center Parcs kindercottages! Deze cottages hebben alles aangepast op de kinderen. Zo is de kinderslaapkamer zeer speels ingericht en is er veel te doen in het huisje! Ook is er genoeg kindermeubilair aanwezig en je hoeft zelf niks mee te nemen. De kinderen kunnen hinkelend naar de voordeur en hangen de jassen op aan leuke kinder kapstokken. Voor de ouders is de kindercottage ook perfect. Er is een afwasmachine en een Nescafé Dolce Gusto voor de heerlijkste koffie. De nieuwe generatie kindercottages boek je op de parken De Eemhof en Het Meerdal. Deze nieuwe generatie heeft ook een omheinde tuin wat ideaal is!

 

Center Parcs Cara cottage

Speciaal voor Cara- patiënten zijn er nu de Cara Cottages op Center Parcs De Eemhof. Deze zijn er alleen in het Comfort niveau. Alles in deze cottage is aangepast. Denk aan  gladde materialen,synthetische kussens en dekbedden. Als je naar De Eemhof gaat zijn er negen 6-persoons cottages. Ook is er een aangepaste schoonmaakservice en zijn huisdieren niet toegestaan

 

Center Parcs Pony Cottage

Pony vakantie center parcs

Center Parcs heeft nu iets leuks! Is jouw kind gek op paarden? En er het liefst de hele dag mee bezig?  Boek dan de Center Parcs Pony cottage! Deze cottages liggen direct naast de rijbak en elk kind heeft tijdens jullie verblijf een eigen pony. Als jullie aankomen zullen de kinderen kennis maken met de pony's en krijgen ze een pakket met verzorgingsspullen. De cottages zijn zeer comfortabel ingericht! Je kunt de Center Parcs pony cottage boeken op de volgende parken: 

  • Het Meerdal Nederland
  • Erperheide België
  • Les Bois-Francs Frankrijk

Center Parcs Eden Cottage

Center Parcs heeft nu de Eden Cottage. Deze woning is één met de natuur! Alles wat gebruikt is tijdens de bouw zijn natuurlijke bouwmaterialen. Denk aan hout en bamboe! Wij vinden de Eden Cottage luxe ingericht en er komt veel licht binnen doordat er veel glas gebruikt is. Je kunt bij de Eden Cottages kiezen uit alle drie de luxeniveaus: Comfort, Premium en VIP. 

 

Center Parcs Woonboten

Center Parcs heeft op drie vakantieparken de mogelijkheid om een woonboot te boeken. Dit zijn De Kempervennen, Bispinger Heide en De Eemhof. Alle woonboten hebben het luxeniveau van een VIP cottage. Voel je één met de natuur als je heerlijk op het terras van je woonboot zit te genieten! 

 

Center Parcs mindervaliden cottages

Bij Center Parcs vinden ze het erg belangrijk dat alle vakantieparken toegankelijk zijn voor mindervaliden. Zo zijn de  Market Dome, en de Aqua Mundo aangepast voor mindervaliden, maar nu zijn er ook een aantal cottages voor mindervaliden. Voor meer informatie dien je contact op te nemen met het call center.

 

Center Parcs Lodgetent

Center Parcs lodgetenten

Nieuw bij Center Parcs, de Lodgetent, kamperen in luxe! De Lodgetent is geschikt voor 6 personen, heeft een oppervlakte van 45m2 en heeft een eigen veranda! Als je een vakantie boekt in een Lodgetent, dan zul je een unieke vakantie hebben. Het buitenleven gecombineerd met wat luxe!