Center Parcs wint Traveller’s Choice Awards

Elke jaar stelt TripAdvisor een top 10 vast, gebaseerd op meningen en recensies. Dit jaar heeft Center Parcs maar liefst 3 vakantieparken die deel uit maken van de top 10, iets om trots op te zijn! Het gaat om een top 10 die de beste gezinshotel van Nederland omvat. Hieronder zie je de 3 vakantieparken van Center Parcs die een Award hebben ontvangen.

De Kempervennen

De Kempervennen is een vakantiepark waar mensen graag naartoe gaan! Je kunt hier veel actieve dingen doen zoals indoor snowboarden en/of skiën, snorkelen tussen de mooiste exotische vissen, duiken, waterskiën, een duik nemen in de Aqua Mundo, een  vrije val maken, een spannende vlucht over het water, paintballen en nog veel meer! Bij Center Parcs De Kempervennen hebben ze ook een gave accommodatie: een echte woonboot! Natuurlijk zijn de gewone cottage ook prima en comfortabel.

Het Meerdal

Het Meerdal is een perfecte plek voor de kleintjes. De kindjes kunnen heerlijk spelen in de indoor speelwereld BALUBA/ Dit is een veilige overdekte speeltuin met glijbanen en klimrekken. Ook kun je bij Center Parcs de Nieuwe Generatie Kindercottages boeken. Deze hebben een een eigen speelkamer en speeltuintje. Wat ook erg leuk is bij Center Parcs Het Meerdal, is dat je een Pony Vakantie boeken! Hoe leuk is het om een eigen pony bij je cottage te hebben welke je kunt knuffelen en verzorgen.

De Huttenheugte

De Huttenheugte is een vakantiepark van Center Parcs dat in de  Drentse bossen ligt. Het vakantiepark is omringd door prachtige heidenvelden.In de vernieuwde Action Factory kunnen de kinderen heerlijk spelen op de trampoline of racen in Mini-cars. Heb je zin om te zwemmen? Neem een duik in de Aqua Mundo en geniet! De Huttenheugte ligt direct naast Plopsa Indoor.