Droomparken Beekbergen

Droompark Beekbergen

Droompark Beekbergen ligt midden in de Veluwse bossen,  en staat garant voor een heerlijke, ontspannende vakantie. Of je nu samen gaat, of met het hele gezin. Er is op het park genoeg te doen, maar ook zeker in de omgeving. Denk aan de nostalgische dorpjes Loenen en Beekbergen. Ook familiepretpark Koningin Julianatoren of dierentuin Burgers Zoo liggen dichtbij voor een heerlijk dagje weg! Je vindt op dit park zeer luxe bungalows, maar ook chalets. Waar gaat jouw voorkeur naartoe? Lees meer over dit vakantiepark via onderstaande button.


Droompark Beekbergen accommodaties

Op Droompark Beekbergen kun je verschillende soorten accommodatie boeken. Verscholen in de Veluwse bossen kun je een Tiny House, een familievilla of een chalet boeken op dit gave vakantiepark. Waar jouw keuze naartoe gaat, heeft natuurlijk allemaal te maken met wat jouw wensen zijn. Je kunt het zo luxe maken als je zelf wilt. Zo kun je bijvoorbeeld een accommodatie met hottub erbij boeken. Standaard ontvang je de luxe hotelservices als je verblijft op Droompark Beekbergen! Neem eens een kijkje bij alle accommodaties via onderstaande button. 

Droomparken Beekbergen, wat te doen?

Als je op vakantie gaat, dan is het belangrijk dat er faciliteiten zijn die voldoen aan jullie wensen. Op Droompark Beekbergen vind je een overdekt zwembad, een wellness, een tennisbaan, jeu de boules, fitnessen, skelters huren,  een hapje eten bij restaurant Sophia's Italian of snackbar en lunchroom Veluwe Plaza. Voor de kleintjes onder ons is er ook genoeg te doen. Zo is er een airtrampoline, speeltuinen, een animatieteam en ook kunnen ze een potje tafeltennissen. Je zou in principe het park niet hoeven te verlaten om een leuke vakantie met de kids te hebben. 

 

In de omgeving van het vakantiepark is ook genoeg te doen. Zo kun je een bezoek brengen aan Burger's Zoo en Koniging Julianatoren. Houden jullie van wandelen? Dat kan heel goed, want het park ligt in de buurt van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Paleis het Loo en het Nederlands Openlucht Museum ligt ook in de buurt. Er is echt zoveel te doen in de buurt, dat je eigenlijk niet genoeg aan een week hebt!

 

Droompark Beekbergen Tiny House

Op dit park van Droompark kun je overnachten in een Tiny House, of een Tiny House Plus. Deze accommodaties zijn heel leuk, en dan ook erg geliefd. De gewone Tiny House is geschikt voor 2 personen, en de plus is geschikt voor 4 personen. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” Jouw Tiny House grenst aan een openlucht binnenplaats vaak met loungebanken, hangmatten, een vuurplaats en een heerlijke hottub waar je heerlijk kan genieten en tot rust kan komen. Ze zijn voorzien van alle gemakken die je nodig hebt tijdens een vakantie. Heerlijk knus samen op vakantie! Bekijk hier onze blog over de Tiny House op Beekbergen.

 

Droompark Beekbergen last minute

We zien dat veel mensen een vakantie naar Droompark Beekbergen last minute willen boeken. Dit is altijd de moeite waard om te kijken of dit lukt, echter is die kans alleen niet zo heel erg groot. Het vakantiepark is erg populair, en is dus vaak helemaal volgeboekt. Helemaal als jullie graag in de schoolvakantie zouden willen gaan. We zouden dan eerder adviseren om te kijken of er geen vroegboekkorting te krijgen is voor jullie verblijf. Dit geeft je vaak net zoveel kortingen als een last minuten, en je bent verzekerd van een mooie plek op het vakantiepark. Ben je gewoon wat later met boeken, dan zou je via onderstaande button eens kunnen kijken welke last minute kortingen er momenteel te krijgen zijn.