Droomparken kerstvakantie

Droomparken kerstvakantie

Ga aankomende kerstvakantie lekker op vakantie naar één van de mooie vakantieparken van Droomparken. Geniet met elkaar van de sfeervolle versieringen, al het lekkere eten en elkaar! Droomparken heeft het parken door heel Nederland heen, waar jij de kerstvakantie door kunt brengen. Wist je dat je ook Tiny Houses kunt boeken bij Droomparken?! Erg leuk om eens een kijkje bij te nemen! Breng de kerstdagen door met familie of vrienden op een luxe vakantiepark van Droomparken!


Kerstvakantie bij Droomparken, wat is er te doen

Droomparken kerstvakantie

Hebben jullie besloten om de kerstvakantie door te brengen op één van de parken van Droomparken? Dan zit je goed! Twijfel je nog? Niet nodig, het is heerlijk tijdens de kerstdagen op één van de parken van Droomparken!
De parken liggen in een natuurrijke omgeving, het is heerlijk om lange wandelingen te maken en deze af te sluiten met een heerlijke warme chocolademelk! Ga jij voor een knusse, gezellige chalet? Of ga jij liever voor één van de luxe villa’s? Er is voor iedereen wel een geschikte accommodatie beschikbaar deze kerst! De parken zullen in een gezellige kerstsfeer zijn, en in de horecagelegenheden kun je terecht voor leuke kerstarrangementen.

 

Tiny Houses Droomparken

Bij Droompark Beekbergen kun je overnachten in een Tiny House. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” 
De Tiny Houses staan midden in de natuur, hier zal je je dan ook gauw ontspannen en bijkomen!
De Tiny Houses zijn zo ingericht, dat je niks tekort komt. 

Het Tiny House is voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed;
  • Een badkamer met douche en wastafel;
  • Een keuken met combimagnetron, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.