Tiny House Droomparken


Boek nu een Tiny House bij Droomparken! Hoe leuk ziet dit er wel niet uit! De Tiny Houses staan middenin de mooie natuur, en dit zorgt er dan weer voor dat jij helemaal tot rust kunt komen. Net wat je nodig hebt tijdens de vakantie! Je kunt op 7 vakantieparken van Droomparken terecht als je wilt verblijven in één van de Tiny Houses.


 • Droompark de Zanding
 • Droompark Bad Hoophuizen (Tiny Beach House)
 • Droompark Maasduinen
 • Droompark Beekbergen
 • Droompark Buitenhuizen
 • Droompark Hooge Veluwe
 • Droompark Marina Strandbad

De Tiny Houses zijn slim ingedeeld en geschikt voor 2 of 4 personen. Deze kleine accommodaties van Droomparken zijn luxe en gezellig ingericht. Ga er gezellig tussenuit op een verantwoorde manier naar één van de gezellige Tiny Houses!

Als je een verblijf boekt in één van de Tiny Houses, dan zijn de bedden al opgemaakt bij aankomst, en liggen er een handdoekenpakket en keukenlinnen al klaar voor je! Deze hoef je dus niet zelf mee te nemen.  

Tiny House Droomparken

Tiny House boeken

Je kunt bij Droomparken kiezen uit een Tiny House voor 2 of voor 4 personen. Het is dus goed om te weten met hoeveel personen je zou willen gaan. Gaan jullie met een gezelschap van meer dan 4 personen? Dan zijn de Tiny Houses helaas niet geschikt voor jullie. Ze zijn namelijk voor maximaal 4 personen. Als je verblijft in een Tiny House zal het je aan niks ontbreken! We zien op steeds meer parken de Tiny Houses komen, dit is een goed teken. Bedenk ook even hoe lang je weg zou willen gaan. Gaan jullie voor één nachtje? Of toch liever een weekend of een hele week? Je boekt hier jullie verblijf in een Tiny House!

 


Tiny Beach House op Droompark Bad Hoophuizen

Deze zijn ook erg leuk! Als je een vakantie boekt op Droompark Bad Hoophuizen, kun je gaan voor een Tiny Beach House. Deze is luxe ingericht, en staat vlakbij het Veluwemeer. Er is een grote openlucht binnenplaats, waar alle Tiny Beach Houses aangrenzen. Je vindt hier heerlijke hangmatten om in te liggen en er is ook een hottub! Deze Tiny Beach Houses hebben 

 • Een slaapkamer met tweepersoonsbed;
 • tweepersoonsbed op de vide met laag plafond
 • Een badkamer met douche en wastafel;
 • Een keuken met kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat en waterkoker.

Bekijk hieronder de Tiny Beach Houses en boek ze hier!

 

Tiny House last minute boeken

We krijgen vrij vaak de vraag of het slim is om de Tiny Houses te boeken met een last minute korting. Wij zeggen dan altijd standaard nee! Dit omdat de Tiny Houses zo geliefd zijn, dat ze eigenlijk altijd wel volgeboekt zitten. Helemaal als jullie in een schoolvakantie wilden gaan. Het zou jammer zijn als jullie je erop verheugen, en je er dan op het laatste moment achter komt dat er geen plek meer is, en je dus zult moeten uitwijken naar een andere accommodatie. Nu zijn er erg mooie accommodaties op de parken van Droomparken, maar als je eenmaal je zinnen hebt gezet op een Tiny House dan moet je daarvoor gaan ook! Willen jullie op korte termijn weg, maar hebben jullie nog niks geboekt? Neem dan hier een kijkje bij de DroomParken last minute kortingen.