Kerstvakantie vieren in Zeeland

Kerstvakantie zeeland

 

Zeeland heeft veel moois te bieden, zo ook in de kerstvakantie, en de periode eromheen. Er zijn veel leuke evenementen tijdens de kerstvakantie waar jullie heen kunnen gaan. En wat dachten jullie van een gezellige kerstmarkt in Middelburg, Goes of Veere? 

 

Vaak is er op de bungalowparken ook veel leuks te doen in deze periode. Alles is mooi versierd, en de ruimtes zijn gevuld met vrolijke mensen. In Zeeland zijn alle winkelstraten mooi versierd, de etalages stralen één en al kerst uit en de mensen zijn er vrolijk. Kerst is een bijzondere tijd van het jaar en dat weten ze in Zeeland heel goed! In Zeeland is het een traditie om klederdracht te dragen tijdens de feestdagen. Dit zie je her en der ook terug in heel Zeeland. Leuk om eens een keer gezien te hebben!

 

Zeeland is een hele goede provincie als het gaat om bungalowparken. Heerlijk uitwaaien in de frisse wind of knus warm binnen bij de open haard. Voor ieder wat wils. Of wat dacht je van een dagje sauna en een heerlijke beauty behandeling? Of voor de mannen onder ons een lekker potje karten of lasergamen? Alles is mogelijk in Zeeland!

 

Hieronder zie je de leukste aanbiedingen voor in de kerstvakantie:

 

🧡 Sunparks kerstvakantie korting
🧡 Center Parcs kerstvakantie korting
🧡 Landal GreenParks kerstvakantie


Kerstvakantie Zeeland bezoek Zeeuws Museum Middelburg

Voor iedereen die met de kerstvakantie in de buurt van Middelburg is, moet zeker even gaan kijken bij het Zeeuws Museum. Je leert hier van alles over Zeeland. Je leert hier alles van Zeeland aan de hand van wandtapijten, porselein en schilderijen. Zeer interessant. Er hangt een wandtapijt uit de zestiende eeuw, het meest bijzondere van het Zeeuws Museum!Watertoren van Axel

De watertoren van Axel is één van de hogere watertorens in Nederland. Met zijn 60,6 meter hoge met baksteen beklede watertoren is hij zeker de moeite waard om eens te bezichtigen. Op de begane grond is de tentoonstellingsruimte. Een niveau hoger is een vaste expositie ingericht over de toren zelf. Voor wie wil, de toren kan beklommen worden via een inpandige trap. 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.