Landal babybungalow

Landal babybungalow

Bij Landal hebben ze bungalows welke helemaal ingericht zijn op een heerlijke vakantie met jullie baby! In de babybungalow zijn alle voorzieningen die ervoor zorgen dat jullie een onbezorgde vakantie zullen hebben. Er is o.a. een commode, babyfoon, wieg en box aanwezig. 

 

Op de foto zie je de babybungalow bij Hof van Saksen

Waarom een babybungalow boeken?

Als jij graag een vakantie wilt welke onbezorgd en relaxed is, dan kan het echt een goed idee zijn om een Landal babybungalow te boeken. Je hoeft dan zelf veel minder mee te nemen, wat een hoop gedoe scheelt. Wij vonden dit zelf echt onwijs fijn toen wij nog een baby hadden. Je moet vaak al zoveel extra meenemen met een kleintje, dan is het wel erg luxe als je dit allemaal in je vakantiehuis klaar hebt staan bij aankomst!

 

Op welke parken is een babybungalow

Niet alle Landal parken beschikken over een mooie babybungalow. We zullen voor jullie hieronder alle Landal parken neerzetten waar jij een babybungalow kunt boeken. Een tip, wacht niet te lang met boeken want ze zijn erg populair!

🧡 Vakantiepark Coldenhove 4 pers. babybungalow. —> Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

🧡 Hof van Saksen Newborn boerderij 4 pers. —> Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

🧡 Vakantiepark Aelderholt 4 pers. babybungalow. —> Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

🧡 Vakantiepark Landgoed ‘T Loo 4 pers. babybungalow. —> Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

🧡 Vakantiepark de Lommerbergen 3 pers. babybungalow. —> Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

🧡 Vakantiepark Rabbit Hill 4 pers. babybungalow. —> Bekijk hier de prijzen en beschikbaarheid.

Landal babybungalow

Babyzwemmen bij Landal

De vakantiepark van Landal beschikken allemaal over mooie, kindvriendelijke zwembaden. En de meeste hebben ook een apart peuterbad waar je heerlijk kunt poedelen met jullie baby! Vaak zijn er ook een beperkt aantal boxen aanwezig waar je gebruik van mag maken. Gaan er ook grotere kinderen mee? Neem dan een kijkje bij de subtropische zwembaden vanLandal. 

 

Samen lekker de natuur in

Wat super fijn is aan de vakantieparken van Landal, is dat ze allemaal midden in prachtige natuur liggen. Of je nou kiest voor een vakantie aan de Veluwe of eentje aan zee, je kunt altijd en elke dag weer genieten van alle mooie dingen die de natuur gratis voor jullie in petto heeft! Maak heerlijke wandeling met de baby in de wandelwagen, en geniet van elkaar!