Landal zomervakantie korting 2017

landal korting zomervakantie 

Landal zomervakantie korting tot 40%

Landal heeft een top 10 gemaakt voor de zomervakantie. Je krijgt daar nu maar liefst 40% KORTING op! Pak snel je kans!

landal korting

 

Willen jullie deze zomervakantie naar één van de parken van Landal GreenParks? Als je op tijd boekt, krijg je leuke kortingen voor de aankomende zomervakantie bij Landal. Wacht dus niet te lang meer met boeken. Landal beschikt over meer dan 70 parken dus een ruime keuze voor jullie Landal zomervakantie. De Landal parken liggen allemaal in een mooie natuurrijke omgeving en daarom zijn ze ook zo geliefd voor de zomervakantie. Heerlijk wandelen in het zonnetje en wat drinken op een gezellig terras. Of misschien gaan jullie wel liever zwemmen of fietsen. Alles kan tijdens de Landal zomervakantie. Op de Landal parken zelf is er vaak ook veel leuks te doen in de zomervakantie. Je kunt er vaak waterfietsen huren, spelen in de speeltuinen die op het Landal park zijn of neem een duik in het zwembad. Op dit moment krijg je als je de zomervakantie bij Landal boekt een korting tot 25%
en zelfs tot 30% als je boekt voor de periode 7 tot 25 juli en 25 augustus tot 1 september!

Let op: Wij adviseren om voor de zomervakantie op tijd te boeken bij Landal. Het is namelijk een erg populaire periode en dit houdt in dat de meeste accommodaties en parken snel volgeboekt zullen zijn.

Landal zomervakantie vroegboekkorting

Boek nu bij Landal jullie zomervakantie en profiteer van een leuke vroegboekkorting! Deze is geldig op alle accommodaties en kan je veel korting opleveren. Wat ook fijn is bij een vroegboekkorting is dat je zeker weten een plek kunt krijgen op het Landal park dat je in gedachten had. Dit is bij een last minute helaas niet altijd het geval. Landal is het juiste adres als jullie met het hele gezin weg gaan in de zomervakantie. Er is zoveel leuks te doen voor de kinderen dat ze zich niet snel zullen vervelen!

Landal zomervakantie bij Landal

Als je bij Landal je zomervakantie boekt kun je gebruik maken van veel gratis faciliteiten op de parken. Zo is er bij Landal Het Vennenbos en Landal De Lommerbergen een subtropisch zwembad! Veel parken beschikken ook over een indoorspeeltuin waar je gedurende jullie verblijf gebruik van mag maken. In de zomervakantie zal het vast heerlijk weer zijn en kunnen jullie gebruik maken van alle leuke speeltuinen die over de vakantieparken verdeeld zijn. Het is zeker dat jullie je bij Landal deze zomervakantie niet snel zullen vervelen! 

Landal zomervakantie op de camping

Wat ook erg leuk is, is om de Landal zomervakantie door te brengen op een Landal camping! Je voelt je heerlijk één met de natuur en komt even lekker bij van alle dagelijkse drukte. Als je op een Landal camping verblijft, mag je gebruik maken van alle faciliteiten op het Landal vakantiepark. De campings van Landal liggen midden in de natuur en zijn één voor één erg leuk om te verblijven!

Campings in Nederland
  • Landal Coldenhove
  • Landal Rabbit Hill
  • Landal Esonstad
  • Landal Sluftervallei
Campings in Duitsland
  • Landal Sonnenberg
  • Landal Warsberg
  • Landal Wirfttal

Landal zomervakantie, op tijd boeken

De ervaring leert dat een last minute boeken in de zomervakantie bij Landal GreenParks niet echt heel voordelig meer is. Ook is het nog eens zo dat de parken van Landal erg in trek zijn en in de zomervakantie meestal vol zitten. Wat we vaak zien is dat de bungalows die op het laatst nog beschikbaar zijn vaak voor een enorm hoge prijs weg gaan. Hierdoor is het vaak veel goedkoper om nu te boeken ipv last minute. 

Landal GreenParks zomervakantie

In de zomervakantie is het genieten geblazen op één van de mooie parken van Landal GreenParks. Veel parken hebben een mooi zwembad, prachtige omgevingen en een bollo club voor de kinderen. Niemand hoeft zich deze zomervakantie te vervelen op de parken van Landal GreenParks. Neem een kijkje bij de parken aan zee, in het bos of dichtbij een stad. Kijk wat jullie voorkeur heeft en boek de zomervakantie met een leuke korting via onderstaande link.

Ga direct naar alle Landal kortingen die er zijn.

landal zomervakantie

Foto Ralf Grispen 

Landal zomervakantie 2017, welke datum

De zomervakantie 2017 in Nederland valt dit jaar als volgt:

  • Zomervakantie regio midden:  8 juli t/m 20 augustus 2017
  • Zomervakantie regio zuid: 15 juli t/m 27 augustus 2017
  • Zomervakantie regio noord: 22 juli t/m 3 september 2017

Op deze manier kun je goed zien wanneer je jullie zomervakantie op één van de Landal vakantieparken moet boeken.

Landal zomervakantie in het buitenland

Landal heeft veel vakantieparken in Nederland maar ook een heleboel parken in het buitenland. Dus is het voor jullie geen probleem om wat verder te reizen deze zomervakantie? Kijk dan ook eens de mooie Landal parken over de grens! Op deze manier zie je ook eens de andere Landal parken. Al vinden wij wel dat Nederland zo mooi is dat je eigenlijk prima een vakantie in eigen land kunt houden.