Landal GreenParks kerstvakantie korting

 landal korting kerstvakantie

Landal GreenParks korting kerstvakantie

Bij Landal GreenParks krijg je nu een leuke korting op jullie verblijf in de kertsvakantie. Ga er lekker op uit en vier de feestdagen bij Landal Greenparks. Er zijn maar liefst 74 parken waar je uit kan kiezen dus er is er vast eentje waar jullie die heerlijke magische kerstdagen kunnen doorbrengen. Landal GreenParks staat bekend om hun vele faciliteiten voor gezinnen. Wil je weten waar je een park van Landal GreenParks kan boeken met korting? Klik dan op onderstaande link. De kerstvakantie val bij Landal in de periode van 22 december 2017 tot 5 januari 2018.

Landal kerstvakantie vroegboekkorting

Als je nu de kerstvakantie boekt bij Landal kun je gebruik maken van een leuke vroegboekkorting! We adviseren dan ook zeker om dit te doen. De kerstvakantie is één van de leukste periodes om weg te gaan naar één van de vakantieparken van Landal.

Kerstvakantie Landal GreenParks

Waarom vinden wij dat jullie nou naar Landal GreenParks moeten gaan met de kerstvakantie? Nou, dat is omdat er zoveel leuke dingen te doen zijn bij Landal GreenParks in de kertsvakantie. Natuurlijk kun je helemaal los gaan in het overdekte zwemparadijs van Landal GreenParks maar wat dacht je van een mooie wandeling in het bos of aan de kust? Misschien willen jullie wel een  luxe kerstdiner of een arrangement in uw bungalow. Geen probleem, dit kan allemaal geregeld worden! We adviseren wel om niet te lang te wachten met boeken omdat de kerstvakantie een erg populaire periode is en de parken dus snel vol zullen zitten. .

Ga direct naar de korting kerstvakantie van Landal GreenParks

 

 

Landal korting pak je hier!

Review Landal GreenParks met de kerstvakantie

3 Reacties

Aukje van Tellingen
29 oktober 2015 om 12:06
1
Altijd leuk om hier met de kerst te zijn!!!! Dit jaar even niet maar volgend jaar gaan we zeker weer. Alles is leuk versierd en ziet er heel sfeervol uit. Het liefst gaan we naar her Hof van Saksen. Wat een mooi park!!!
Eefje
08 november 2015 om 07:37
2
Altijd leuk en gezellig met onze twee meiden, bij Landal zijn we nog niet geweest met kerst maar wie weet dat we dat wel een keer gaan doen!
Petra
19 november 2016 om 15:37
3
Ik wil graag in de kerstvakantie naar Landal. Welke huisjes zijn er allemaal nog vrij? Groetjes Petra

Reageer

Annuleren