Landal en alle gewonnen awards

Landal en de awards

Landal heeft al vele awards gewonnen en dat is ook niet zo gek! Ze doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en dat mag af en toe best beloond worden vinden wij! Hieronder gaan we alle awards voor jullie uitleggen. Sommige gaan per Landal park en sommige zijn gewonnen voor de hele organisatie van Landal. 

We omschrijven hier slechets enkele van de gewonnen awards. Bekijk hier alle gewonnen awards door Landal.

Landal Kids Vakantieaanbieder 2020

 

Landal GreenParks is onderscheiden met maar liefst twee ‘Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2020 Awards! Wauw!!! Ze kregen deze awards voor "Vakantieparken XL en Kidsclub vakanties". Ook is het Hof van Saksen de winnaar van de Kidsclub vakanties van het Jaar Award. Iets om trots om te zijn en terecht. Landal maakt al jaren vele kinderen blij met Bollo! 

Landal Zoover Awards 2019

 

Landal heeft in 2019 weer aardig wat Zoover Awards gewonnen! Maar liefst 3 Gouden en en 7 zilveren Zoover Awards kunnen ze op het lijstje met Awards zetten! Deze awards zijn de dé publieksprijzen voor reizend Nederland.

Landal Nederlandse Vakantie Awards 2016

 

Landal heeft op 6 Februari 2016 Landal GreenParks bij de uitreiking van de Nederlandse Vakantie Awards een award gewonnen  in de categorie Beste Reisaanbieder Vakantie- en Bungalowparken. 

Landal Kids Vakantieaanbieder 2016

 

Landal GreenParks is maar liefst drie keer bekroond met 'Kids Vakantieaanbieder van het Jaar 2016' Awards. Ze kregen deze awards voor  Vakantieparken XL, Babyvakanties (Hof van Saksen) en Groene Vakanties. Toppers!