Landal het Vennenbos door de ogen van een kind

Het vennenbos korting

Foto Ralf Grispen

 

 

Waarom door de ogen van een kind? Omdat wij als gezin wel eens benieuwd waren hoe ons kind zo een vakantiepark nou heeft ervaren. Wat hebben we gedaan? We hebben een weekendje doorgebracht op Landal het Vennenbos, en op basis daarvan hebben we een aantal vragen gesteld aan onze dochter van 7 jaar. We hopen dat jullie als bezoekers van onze website wat aan deze blog hebben bij het boeken van Landal het Vennenbos.

 

Landal het Vennebos zwembad

Waar wij als ouders eigenlijk het eerst naar kijken als we een vakantiehuis bij Landal boeken, is of er een leuk zwembad bij het Landal park zit. Herken je dit? Wij vinden het zelf als ouder erg belangrijk dat onze dochter zich goed kan vermaken. Ook als het wat slechter weer is en dat was het toen wij er waren. Gelukkig hadden wij Landal het Vennenbos geboekt, want daar hebben ze een echt subtropisch zwembad. Helemaal tof! We hebben onderstaande vragen aan onze dochter gesteld tijdens en na het zwemmen.

 

Wat vond je nou het leukste van dit subtropische zwembad?

Dit was best een moeilijke vraag, want eigenlijk vond ze alles leuk in het subtropisch zwembad van Landal het Vennenbos! We hebben haar gevraagd of ze een top 3 wilde maken omdat ze niet kon kiezen. Op nummer 1 stond de wildwaterbaan. Deze gaat helemaal naar buiten en dat was toch wel erg stoer! Op nummer 2 stond de golven die kwamen in het grote bad. Op nummer 3 stond de glijbaan. Deze ging best snel vond dochterlief!

Waar wij geen gebruik van hebben gemaakt, maar wat wel leuk is om te vertellen is dat er bij Landal het Vennenbos een leuk kinderbad is voor de echte kleintjes. Hier kunnen ze lekker zwemmen en spelen in een klein laagje water.

 

Landal het Vennenbos algemeen

Wat vond je het leukste aan het hele vakantiepark Landal het Vennenbos?

Hier kregen we een eerlijke en verrassende reactie op: de bowlingbaan! Er is namelijk een leuke, kleine bowlingbaan. We moesten hier wel een beetje om lachen, omdat wij zelf zo gefocust waren op een mooi zwembad. Zo zie je maar weer dat een kind een heel ander iets belangrijk vindt! Wat ze ook wel erg leuk vond was het indoorspeelparadijs. Hier hadden ze verschillende motorvoertuigen waar je tegen betaling op mocht rijden!

 

Wat vond je het minst leuke aan Landal het Vennenbos?

Ook hier moesten we een beetje om lachen en we moesten haar ook wel een beetje gelijk geven. Ze vond namelijk de afstand van het huisje naar het zwembad veel te groot. Van al dat lopen word je moe! Wat wellicht dus voor jullie een goed idee is, als jullie Landal het Vennenbos boeken kijk dan even naar de voorkeursligging die Landal heeft. Hier betaal je soms wel iets meer voor, maar met een kind is dit wel aan te raden! Voor de rest had ze gelukkig niks wat ze niet zo leuk vond.

 

Wat vond je van het doolhof op Landal het Vennenbos?

Op Landal het Vennenbos is een heel leuk doolhof voor kinderen (en ouderen) Dit was leuk! Onze dochter vond het een echte uitdaging en heel fijn om buiten te zijn zei ze! En dit kunnen wij als ouders alleen maar beamen. Het is namelijk ook echt leuk om even te doen. Het was koud maar doordat je lekker aan het lopen en spelen bent ging dat eigenlijk best goed! Zeker even doen dus als je bij Landal het Vennenbos bent!