Landal hondenbungalow

Deze zijn leuk! Heb jij een hond en wil je deze graag meenemen op vakantie? Dan moet je eens kijken naar de hondenbungalows van Landal. Op de parken Landal Twenhaarsveld, Landal Wirfttal, Landal Salztal Paradies en Landal Hochwald hebben ze deze speciale vakantiehuizen, welke ingericht zijn voor de hond. Zo is er een mooie kunststof hondenmand speciaal voor jouw hond, indien nodig is er een bench die je mag gebruiken. Ook zijn er in de hondenbungalows voeder- en drinkbakken welke in hoogte te verstellen zijn. Buiten is de tuin omheind zodat je hond lekker even naar buiten kan. Op het Landal park waar ze de speciale hondenbungalows hebben zijn er ook extra faciliteiten aanwezig. Denk aan een hondendouche en ook is er een veld waar je hond heerlijk los mag lopen en kan spelen.

Hondenbungalow Landal Twenhaarsveld

Dit park ligt in een heerlijke bosrijke omgeving, en is dus prima geschikt om een lange wandeling te maken. Op het Landal park is een honden zwemplaats waar je hond lekker kan zwemmen. Wat ook erg fijn is, is dat er een warme hondendouche is zodat je hond weer schoon mee naar het vakantiehuisje kan. Heb je geen zin om te koken? Bij Landal Twenshaarsveld zijn honden welkom in het restaurant en hebben ze zelf een hondenmenu op de kaart staan. Gaat u een dagje weg zonder hond? Er is een hondenuitlaatservice waar je gebruik van kunt maken tegen betaling. 

Ga naar de hondenbungalows op Landal Twenshaarveld

Hondenbungalow Landal Wirftal

Geniet heerlijk op je terras, terwijl de hond in de goed omheinde tuin aan het spelen is. Op Landal Wirftal is een heerlijke hondendouche met warm water bij je eigen vakantiehuis. Op het park zelf is een hondenspeeltuin. Niet iedereen maakt er gebruik van, maar indien nodig is er in de omgeving van Landal Wirftal een hondenschool en een hondenpension.

Ga naar de hondenbungalows van Landal Wirftal