Landal heeft een nieuw park: PUUR Exloo

Landal heeft een nieuw vakantiepark welke je kunt boeken, Landal PUUR Exloo! Midden in het Hondsruggebied in Drenthe vind je dit mooie Landal park. Ideaal voor heerlijke wandelingen enmooiefietstochten! De eerste Landal gasten worden vanaf 1 juni 2020 ontvangen. Je kunt deze villa’s boeken vanaf 13 mei 2020.

Wat is er allemaal te doen?

Op en in de omgeving van dit mooie vakantiepark van Landal is veel te doen. Je zit hier sowieso goed als je van wandelen en fietsen houdt. Op slechts 15 km vanaf Emmen, zodat je ook een dagje kuntwinkelen. Vlakbij dit park vind je Wildlands, perfect voor een dagje uit met het hele gezin. 

Heb jij een verblijf geboekt? Dan mag je gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen hotel. Voor de zomer zullen er nog nieuwe buitenactiviteiten en sport- en spelvoorzieningengerealiseerd op het resort zelf. Wat ook erg leuk is, is dat het Sabeltandtijgerspoor begint op het resort!

De villa’s

Als we kijken naar de villa’s, dan zien we dat het allemaal zeer luxe villa’s zijn waarvan veel een rieten kap hebben. Je kunt kiezen uit een 6-, 8- en 10-persoons villa. Op dit momentstaanwe80mooie villa’s op het resort, dit zullen er 180 gaan worden. 

Alle typen villa’s op het resort beschikken over een wasmachine/wasdroger, smart TV, Sonos geluidssysteem, gratis Wifi, sauna, zonnedouche/regendouche en Quooker warmwatervoorziening in dekeuken!Super luxe dus!

Landal korting

Ben je op zoek naar een leuke korting voor dit Landal park? Neem dan eens een kijkje bij één van onderstaande kortingen. Ze kunnen je aardig wat voordeel bieden! We denken zelf dat dit park vrij snelvol zal zitten. Dit omdat het nog maar 80 villa’s heeft, en onwijs veel luxe geeft. Dit vinden veel mensen fijn, en maakt de vakantie compleet. Wees dus slim, en wacht niet te lang met boeken!