Nieuw bij Landal Orveltermarke: Indoorplayground “De Boerderij”


Onlangs bij Landal Orveltermarke geopend, is “De Boerderij” een waar hoogtepunt van het vakantiepark! Deze immense indoorspeelboerderij biedt een overvloed aan activiteiten om de energie van de kleintjes kwijt te kunnen. Van een speeltoren tot een klimwand, levend ganzenbord, bowlingbaan en pannakooi - hier is geen tekort aan avontuur. En als de honger toeslaat, vergeet dan niet langs “De Bakhuus” te gaan voor koffie, cake, lunch, snacks en meer.


Omgeven door prachtige natuur

Naast het overvloedige plezier binnen het vakantiepark, ben je omgeven door het weelderige Drentse landschap. Verken de groene weides, adembenemende bossen en pittoreske paden. Drenthe staat bekend om zijn fiets- en wandelroutes, dus huur een fiets en verken de natuur op je eigen tempo.

Vakantiepark Orveltermarke biedt het beste van twee werelden - een levendige speelomgeving voor de kinderen en een vredig toevluchtsoord voor de volwassenen. Een ideale vakantiebestemming waar iedereen zijn eigen stukje paradijs kan vinden temidden van de schoonheid van Drenthe. Boek vandaag nog je verblijf voor een onvergetelijke vakantie-ervaring! 🌳🏊‍♂️🚴‍♀️

Familieplezier te midden van Drentse pracht

Op zoek naar een idyllische vakantiebestemming waar natuur en plezier hand in hand gaan? Dan is Vakantiepark Orveltermarke, gelegen in het weidse landschap van Drenthe, een absolute aanrader. Dit park biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud, met voorzieningen die een onvergetelijk verblijf garanderen.