Naar een Landal park met een peuter

Dit is best een moeilijke vraag, omdat dit natuurlijk heel erg verschillend kan zijn per gezin. De één vindt het juist fijn om een groot zwembad te hebben met alles erop en eraan, en de ander houdt het liever simpel en lekker rustig. Wat we eigenlijk liever doen is aangeven welk Landal park naar ons idee kindvriendelijk is, en dus geschikt voor een peuter/ kleuter. Wat wij persoonlijk erg fijn vinden aan de vakantieparken van Landal, is dat er rekening gehouden is met de natuur. Je zult zien dat als je op één van de Landal parken verblijft er buiten zoveel te zien en te doen is. Je ziet regelmatig een eekhoorntje voorbij schieten, je kunt paddenstoelen tellen en heerlijke wandelingen maken. Dus wat dat betreft maakt het niet uit welk Landal park je kiest. Wel zou je even kunnen kijken of je liever een Landal park in de omgeving van een bos zou willen of een Landal park in de omgeving van een strand. 

 

Landal kindvriendelijke zwembaden

Landal heeft twee parken welke een subtropisch zwembad hebben. Dit is voor ons echt een pluspunt en een reden om één van deze twee vakantieparken van Landal te boeken. In Nederland is het niet altijd even mooi weer en als je een vakantiepark met groot subtropisch zwembad hebt is er voor je peuter/ kleuter altijd iets leuks te doen. Op deze Landal parken is een overdekt zwembad. Op de parken Het Vennenbos en De Lommerbergen hebben ze een echt subtropisch zwembad. Op deze Landal parken vind je een buitenzwembad. Dit is super leuk als je Landal bezoekt als het wat mooier weer is. Bekijk hier de korting voor deze parken.

 

Landal kindvriendelijke accommodaties, ideaal voor je peuter!

Landal heeft erg meegedacht met de gezinnen die op één van de de parken willen verblijven. Zo zijn er speciale kinderbungalows, welke helemaal ingericht zijn op een vakantie met jullie peuter/ kleuter. Bij de kinderbungalow moet je peuter hinkelend naar de voordeur, kan je peuter zijn jasje ophangen aan de speciale kinderkapstok en badderen in een echte kinderbadkamer! Super leuk en kindvriendelijk van Landal! Ook zie je dat in de kinderbungalows van Landal nagedacht is over de veiligheid van je peuter. Denk aan traphekjes en kindveilige stopcontacten. Bij Landal Miggelenberg kun je in een echte boomhut (three house) slapen! Deze is echt super leuk! Aan deze boomhut zit een glijbaan waar je peuter/ kleuter zo naar beneden kan roetsjen! Wat wij zelf ook erg leuk vonden, was de Safaritenten die je kunt boeken bij Landal. Deze safaritenten zijn luxe ingericht maar geven je toch het gevoel alsof je aan het kamperen bent met je gezin.

 

Landal leukste park met een peuter/ kleuter volgens ons

Wij hebben even goed nagedacht en dit zijn volgens ons de leukste Landal parken om naar toe te gaan met een peuter of kleuter:

  • Landal Miggelenberg
  • Landal Hof van Saksen
  • Landal Het Land van Bartje
  • Landal landgoed de Hellendoornse berg
  • Landal Het Vennebos
  • Landal De Lommerbergen

 

Landal korting kindvriendelijke bungalow

Besluit je nou om één van bovenstaande parken te boeken, kijk dan eerst eens even bij de korting die er te krijgen is voor de Landal parken. Dit kan je aardig wat voordeel brengen en je vakantie met peuter/ kleuter nog leuker maken! Geniet er lekker van en heel veel plezier!

Ga naar de Landal kortingen en aanbiedingen.

 

Landal boomhut