Landal de Reeuwijkse plassen opening

landal reeuwijkse plassen

Landal opent nieuw vakantiepark

Op 10 December 2016 was het zover. Landal opent het mooie en zeer duurzame park Landal de Reeuwijkse plassen. En wij van Goedkopebungalowsnederland.nl mochten erbij zijn. De eerste gasten kunnen er slapen vanaf 23 December 2016. Het park zit dan ook helemaal volgeboekt met de kerstdagen! Als wij zo rond lopen op het vakantiepark vragen we ons wel een beetje af of het park klaar zal zijn tegen die tijd, maar ze garanderen ons dat dit het geval is. Even aanpoten met veel man en dan moet het lukken. We krijgen een leuke rondvaart aangeboden die ons vanaf het water laat zien hoe duurzaam het park is. Dit was leuk en erg leerzaam! In de algemene ruimte staan bedrijven uit de omgeving welke hun bedrijf promoten. Erg leuk. Denk aan een kaasboer, een minigolfbaan en een pannenkoekenrestaurant.

Ga naar de hoogste korting voor Landal de Reeuwijkse plassen.

 

Landal De Reeuwijkse plassen

Landal de Reeuwijkse plassen ligt midden in het groene hart en dat voel je direct zodra je het park opkomt lopen. Over alles is goed nagedacht en de vakantiewoning is gebouwen met duurzame materialen. Alle vakantiebonnen van Landal de Reeuwijkse plassen hebben een eigen aanlegsteiger. Als gast van dit park kun je kiezen uit een geschakelde vakantiewoning of een vrijstaande vakantiewoning. De geschakelde vakantiewoningen op Landal de Reeuwijske plassen zijn voor 2, 4, 6, of 8 personen en de vrijstaande vakantiewoningen zijn voor 4, 6, 8 of 10 personen. Landal de Reeuwijkse plassen heeft vanaf de opening het Green Key certificaat te pakken en daar zijn ze trots op! En terecht! Op Landal de Reewijkse plassen staan 271 luxe ingerichte waterlodges, villa's en woningen. Landal de Reeuwijkse plassen is het eerste vakantiepark in Nederland dat zelf duurzame energie gaat opwekken. Dat is best uniek!

 

Landal de Reeuwijkse plassen algemene voorzieningen

Als we kijken naar de centrale voorzieningen van dit Landal park dan zien we dat deze bestaan de receptie, een simpel maar prima overdekt zwembad, boven is een indoorspeelplaats( we weten niet of deze boven zal blijven) ook komt er een parkshop met streekproducten. Deze was er nog niet toen we bij de opening waren maar deze belooft veel lekkere producten! Als we buiten kijken is er een gaaf natuurspeeleiland. Wat ook heel leuk is aan dit Landal park, is dat het vakantiepark direct aan een surf- en recreatieplas met recreatiestrand ligt. Hier zit ook een restaurant waar je eigenlijk even moet gaan lunchen! Heerlijk! Wel even reserveren van te voren want het is er druk!