Landal strandhuisjes

strandhuisjes landal korting

 

Wij zijn fan! Als je slaapt in een strandhuisje van Landal, lig je heerlijk in je bed en hoor je de golven van de zee. Als je wakker bent loop je naar het raam en je ziet de zee. Je gaat heerlijk ontbijten en dan zet je een paar stappen buiten de deur en je voelt het zand aan je voeten. Lijkt je dit ook heerlijk?! Dit kun jij ook beleven! Bij Landal hebben ze nu namelijk hele mooie strandhuisjes welke je kunt huren. Je kunt de Landal strandhuisjes huren op de parken Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp en Landal Beach Villa's Hoek van Holland. Wat wij zelf ook heel fijn vonden was de ondergaande en opkomende zon. Heel bijzonder om zo te kunnen zien. Wel is het zo dat de Landal strandhuisjes niet het hele jaar te boeken zijn. Kijk hier even goed naar.


Landal strandhuisjes met de hond

Als je een strandhuisje huurt bij Landal Beach Villa's Hoek van Holland kun je gerust de hond meenemen. Deze mag er namelijk gewoon in. Dit is super fijn want het is heerlijk om met de hond een lange strandwandeling te maken. Wil je liever een huisdiervrij strandhuisje? Geef dit dan even aan als je aan het boeken bent. De strandhuisjes op Landal Beach Resort Ooghduyne zijn huisdiervrij. 

 


Landal strandhuisje inrichting

De strandhuisjes zijn comfortabel ingericht en echt van alle gemakken voorzien. Precies zoals je van Landal kunt verwachten. De strandhuisjes zijn vrijstaand en gelegen op het strand. De comfortabele zithoek is de perfecte plek om heerlijk bij te komen van de dagelijkse hectiek. Aan de eettafel kunt u gezellig eten of een spelletje spelen. Op het terras buiten staan heerlijk ligstoelen. Vanaf hier kan je heerlijk de zon onder zien gaan! Verder is er een mooie badkamer met douche. Wil je graag Wifi gebruiken? Dit kan en is gratis.

 


Landal strandhuisjes met kinderen

Voor kinderen is het één groot feest als ze mogen overnachten in een strandhuisje van Landal. Uren spelen op het strand, plonzen in de golven en als je goed kijkt zie je misschien wel het kopje van een echte zeehond tussen de golven door omhoog kijken! De huisjes zijn ook goed ingericht voor de kinderen. Er is een traphekje en tegen betaling kun je een kinderstoel en kinderbed krijgen. Wat wij heerlijk vinden is dat de kinderen zich uren kunnen vermaken en je heerlijk zelf ook kunt ontspannen. Tip: neem een verrekijker mee! Er is van alles te zien en dit is voor de kinderen super leuk en beter te zien met een verrekijker.

 


Volg jij ons al op social media?

 


 

Omdat wij onze bezoekers een zo eerlijk mogelijk beeld willen geven van de kosten, beschrijven we per aanbieder wat de bijkomende kosten zijn. Op deze manier zie jij goed waar je aan toe bent! Klik hier voor alle bijkomende kosten!

 

Deze website bevat affiliate links. Als jij een vakantie boekt vanuit een link via mijn site, dan krijg ik daar een kleine commissie voor. Dit kost jou niks extra, maar zo kan ik deze website in de lucht houden en de beste vakantie deals met jou delen. ;-)

 

Waarom Goedkope Bungalows Nederland?

🧡 Meer dan 23.500 Facebook volgers 

🧡 15 betrouwbare partners waar we mee samenwerken  

🧡 Jij boekt jouw vakantie altijd met korting 

🧡 Altijd de beste last minute deals

 

Neem hier contact met ons op.