Landal vakantiedialyse

Ben je een dialysepatiënt? Dan wil je ook graag eens lekker op vakantie. Helaas is een vakantie voor een dialysepatiënt niet makkelijk. Vaak moet iemand met dialyse zeker een uur of 4, en dan drie keer in de week aan de dialyse. Dit zorgt ervoor dat men vaak maar thuis blijft. Gelukkig heeft Landal nu op acht vakantieparken een samenwerking met ziekenhuizen die in de buurt liggen. Landal biedt in samenwerking met deze ziekenhuizen speciale vakantiedialyse aan. Op deze manier kunnen mensen die dialysepatient zijn toch ook even heerlijk ontspannen op één van de vakantieparken van Landal.

Lees hier alles over de Landal vakantiedialyse

Landal parken met vakantiedialysemogelijkheden

Landal heeft een 8 vakantieparken welke een samenwerking hebben met nabijgelegen ziekenhuizen:

Landal Aelderholt:

Als gast van Landal Aelderholt kunt je voor een dialyse in het dialysecentrum van het Scheper Ziekenhuis Emmen terecht.  Dit is ongeveer 17 km  van het park. In dit dialysecentrum worden verschillende  peritoneale dialyses aangeboden. Tijdens de dialyse mag je gebruik maken van gratis Wifi, kun je, tv-kijken of de krant lezen. 

Landal Amerongse Berg:

Als gast van Landal Amersongse Berg kun je voor de dialyse terecht in  Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Je kunt gratis gebruikmaken van de maaltijdservice. Je kunt kiezen uit gerechten en tussendoortjes van de menukaart, welke speciaal is samengesteld voor dialysepatiënten. 

Landal De Bloemert:

Ben je gast op Landal De Bloemert dan kunt je dialyseren in het Martini Ziekenhuis te Groningen. Hier krijg je een hapje en drankje en kun je lekker wat lezen tijdens de dialyse. Je kunt hier terecht voor hemodialyse maar bij spoedgevallen ook voor behandelingen van peritoneale dialyse. 

Landal Orveltermarke:

Als gast van dit Landal park is het mogelijk om in je eigen accommodatie te dialyseren. Dit is samenwerking met het Scheper Ziekenhuis in Emmen en Beter Thuis Wonen Thuiszorg. 

Landal De Reeuwijkse Plassen: 

Als gast van dit Landal park kan je om te dialyseren terecht bij het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda. 

Landal Sluftervallei: 

Als je verblijft op dit Landal park kun je via het Medisch Centrum Alkmaar gebruikmaken van vakantiedialysecentrum in Oosterend, Texel. Je kunt hier het hele jaar terecht. 

Landal Twenhaarsveld:  

Als je hier verblijft kan je terecht op een aparte vakantie-unit. Deze zit in het Deventer Ziekenhuis. 

Landal De Vers:

Dit Landal park heeft een samenwerking met het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. In dit ziekenhuis zijn twee dialysecentra die beide HKZ gecertificeerd zijn. 

Landal Salztal Paradies:

Op slechts 5 minuten van je bungalow kun je tijdens je vakantie dialyseren in het dialysecentrum in Bad Sachsa.

Vakantiedialyse andere vakantieparken

Bij Center Parcs kun je naar De Eemhof of Parc Sandur.