Landal aanbiedingen Hema

Landal aanbiedingen Hema

Eens in de zoveel tijd is er een leuke samenwerking tussen Landal en Hema, de bungalowweken noemen we deze ook wel. Hoe dit precies werkt is simpel, je koopt een voucher in één van de winkels van Hema, of online via Hema tickets. Als je dit hebt gedaan, kun je met deze voucher zeer voordelig een verblijf boeken op de website van Landal zelf. Let wel op, er zitten wat voorwaarden aan deze leuke actie. Zo kun je de voucher niet gebruiken in een schoolvakantie, is de voucher maar een beperkte tijd geldig, er doen een beperkt aantal Landal parken mee en je kunt alleen maar een standaard bungalow boeken. Al met al blijft dit toch een erg leuke actie die regelmatig te gebruiken is. Neem ook zeker een kijkje bij één van onderstaande Landal kortingen.

 

Landal last minute

Landal last minute

Willen jullie op korte termijn op vakantie? Dan is een last minute van Landal een goede manier om lekker voordelig op vakantie te gaan. Bekijk de kortingen via onderstaande button.

Landal schoolvakantie

Zitten jullie aan de schoolvakantie vast? Dan zou je eens een kijkje kunnen nemen bij alle kortingen die Landal voor jullie heeft, en die geldig zijn voor een vakantie in een schoolvakantie.

Landal vroegboekkorting

Hebben jullie nog even de tijd voordat jullie op vakantie gaan? Dan kun je het beste kijken naar de vroegboekkortingen die Landal voor jullie heeft. Deze kan net zo hoog oplopen als een last minute!