Landal Black Friday

Vrijdag 27-11-2020 is het Black Friday, en wij hebben goed nieuws: Landal doet ook mee aan deze gekte en geeft leuke kortingen! Wij wensen je alvast veel plezier tijdens jullie verblijf.

Landal korting Black Friday

Hoe pak je korting op Black Friday?

Hoe kun je nou het snelste gebruik maken van deze toffe kortingen? Dat is heel makkelijk! Hieronder zie je een button staan, als je daarop klikt dan kom je direct op de juiste pagina met kortingen uit! Het enige wat je dan nog hoeft te doen, is kijken naar welk Landal park jullie gaan. Pak hieronder snel jouw korting!

Kerstvakantie

Willen jullie graag in de kerstvakantie naar een Landal park toe? Kijk dan snel bij de korting die je op dit moment kunt krijgen. De korting is op het moment van schrijven 25% per boeking!

Voorjaar

Het voorjaar is de perfecte periode om op vakantie te gaan naar een park van Landal. Zitten jullie aan de schoolvakantie vast? Dan is er vaak ook een leuke korting welke je kunt gebruiken.

Zomervakantie

De kans is groot dat we in 2021 ook in Nederland vakantie zullen moeten gaan vieren. Wees dus slim, en boek nu al jullie zomervakantie met een leuke korting via onderstaande button!


Landal korting Black friday 2020