Landal Orveltermarke Avontureneiland

Landal Orveltermarke Avontureneiland

Op 22 April 2016 was het zover, Landal Orveltermarke in Drenthe opende toen haar Avontureneiland! Wij persoonlijk vinden dit een echte aanvulling van het vakantiepark.

Landal heeft ervoor gekozen om een eiland te maken welke leuk is voor elke leeftijd. Met het avontureneiland speelt Landal in op de natuur. Het Avontureneiland bestaat uit twee delen. Er is een deel voor de hele kleintjes onder ons en een deel voor de wat grotere kinderen. Bij het deel voor de hele kleintjes heeft Landal gezorgd dat ze heerlijk hutten kunnen bouwen, van de glijbaan glijden op lekker spelen met het zand op het strandje. Als je bij het deel kijkt voor de grote kindjes zie je allemaal stoere dingen! Je bereikt dit deel van het eiland met een klimbrug of pak de kabelbaan. Er ligt een kano te wachten op je en beklim eens de klimtoren. Er is in dit deel van het eiland ook een stoer klimparcours. Wil je graag met de waterfiets weg? Dat kan ook! Er is werkelijk waar genoeg te doen. Landal heeft ook aan de natuur gedacht. Zo is er een ooievaarsnest, een mooie plaats waar de zwaluwen kunnen verblijven of ga vogels kijken vanaf de vogel-uitkijkplek. 

Landal Orveltermarke

Dit Landal park ligt in Drenthe. Midden in de natuur en het park beschikt over vele extra's. Zo is er een restaurant, een golfbaan, een sportveld, een overdekt zwembad en een indoor speelparadijs. Tevens is er ook een midgetgolfbaan en amusementshal. Kom heerlijk ontspannen terwijl de kinderen aan het spelen zijn in het Avontureneiland. Verder is er gratis Wifi over het hele park. Als jullie een verblijf willen boeken op dit Landal park adviseren wij om eerst alle Landal kortingen eens te na te kijken. Dit kan je namelijk aardig wat voordeel opleveren voor jullie vakantie bij Landal! Kijk eens bij de Landal last minute korting of boek jullie vakantie met een vroegboekkorting. Dit kan je al gauw tot 36% korting opleveren!