Landal Sluftervallei

Een vakantiepark welke beschikt over 
316 bungalows, 16 stacaravans en 4 safaritenten! Genoeg keuze als het gaat om de accommodaties. Het vakantiepark ligt in De Cocksdorp, op deWaddeneilanden.
Je vindt er een overdekt zwembad en het Landal park ligt aan natuurgebied De Slufter. Perfect voor een wandel of fietsvakantie!

Landal korting

Willen jullie een verblijf boeken op Landal Sluftervallei, en ben je op zoek naar een korting? Welke deal het beste bij je past, ligt eraan in welke periode je gaat en met wat voor een gezelschap. We willen je adviseren om even te kijken bij alle Landal kortingen die we hebben gevonden voor jou. Zo zie je direct van welke korting je gebruik kunt maken.

Soorten accommodaties

Je kunt verschillende soorten accommodaties boeken op Landal de Sluftervallei. Zo kun je er verblijven in een bungalow, maar ook in een stacaravan of een safaritent. Je kunt op dit park een accommodatie boeken voor 4 personen, maar ook voor maar liefst 24 personen!

Landal last minute

Willen jullie de vakantie naar Landal de Sluftervallei last minute boeken? Dit kan een hele slimme keuze zijn! Je moet er dan wel rekening mee gaan houden dat het kan zijn dat er weinig keuze meer is, of zelfs helemaal niks. In de schoolvakanties zien we dat de parken van Landal altijd erg vol zijn. In deze periode kun je beter gaan voor een vroegboekkorting of een schoolvakantie korting.