Roompot aan zee

 

Willen jullie graag dichtbij zee op vakantie? Dan is dit de plek! Qurios Bloemendaal aan zee is een prachtig vakantiepark in Bloemendaal met leuke Sea Lodges. Op slechts 100 meter van de zee kunnen jullie heerlijk genieten van jullie verblijf. Ook is dit park perfect voor een vakantie met kinderen! Er zijn namelijk genoeg speelmogelijkheden zodat ze zich nooit hoeven te vervelen.

- Accommodaties van 2 t/m 6 personen 
- Dichtbij zee
- Gratis WiFi 
- Huisdieren welkom
- Brasserie op het park 
- Fietsverhuur
- Supermarkt op het park

- Strandtenten op 100 meter afstand 

Sea Lodges

Er zijn verschillende Sea Lodges waaruit je kunt kiezen. Alle Lodges liggen ruim verspreid over een kleinschalig vakantiepark, dichtbij zee. We zullen er hieronder een aantal voor je omschrijven zodat je snel en makkelijk ziet welke opties er zijn. 


Sea Lodge Comfort

Er is een toffe 4 persoons Sea Lodge Comfort. Perfect om met een gezin te verblijven! Deze accommodatie is voorzien van openslaande deuren, beschikt over twee slaapkamers, en heeft uiteraard een badkamer met douche en toilet. In de slaapkamer is ruimte voor een kinderbedje. De logde beschikt over een tuin met veranda. Bekijk deze accommodatie hier.


Sea House Royal

Dan is er ook de ‘Sea House Royal’ welke geschikt is voor vier personen en beschikt over een veranda. Hierin vind je één slaapkamer en een slaapvide. Let op, deze laatste is alleen geschikt voor kinderen t/m12jaar. Er zijn 2 badkamers aanwezig. Bekijk deze accommodatie hier.


Sea House Special voor mindervalide

Zijn jullie op zoek naar een accommodatie voor een mindervalide? Dat is ook mogelijk! Je kunt dan gaan voor de vierpersoons ‘Sea Lodge special’. Je vindt hier een een extra brede elektrisch bedienbare toegangsdeur, de keuken is helemaal aangepast. Er zijn twee slaapkamers die elk over een eigen badkamer beschikken, waarvan eentje beschikt over een douchestoel en handsteunen. Bekijk deze accommodatie hier.


Sea Lodge Familie

Willen jullie op vakantie met de gehele familie? Ga dan voor de ‘Sea Lodge Family’ In deze accommodatie kun je verblijven met maximaal zes personen. Er zijn 2 slaapkamers en een 
slaapvide die alleen geschikt is voor kinderen t/m 12 jaar. Er is een badkamer met douche aanwezig. Toilet is hier apart. Bekijk deze accommodatie hier.