Roompot glamping

Roompot glamping
Ben jij op zoek naar dat camping gevoel, maar dan met een beetje extra luxe? Neem dan eens een kijkje bij de Roompot glamping plekken! Alles staat al voor je klaar als je aankomt, je hoeft geen tent meer op te zetten of zelf je bestek mee te nemen! Geniet van net dat beetje extra luxe dat je krijgt bij de glamping!

Wat is glamping?

Glamping is eigenlijk kamperen, maar dan met een beetje meer luxe. Als we aan kamperen denken, dan denken we aan zelf een tent opzetten, overal zand en veel spullen die je zelf nog moet meenemen. Alsje kiest voor een glamping, zijn veel dingen al voor jullie geregeld! Het is dus kamperen, met een beetje luxe gevoel!

Roompot safaritent

Safaritent met eigen sanitair

Deze zijn leuk!!! En erg populair, dus snel volgeboekt. Maar wat zijn ze leuk, de safaritenten die je kunt boeken bij Roompot. Bij deze safaritenten heb je ook nog eens je eigen sanitair. Je voelt jeop de camping, maar ervaart toch een beetje de luxe van een bungalow. De tenten zijn voorzien van alle gemakken, zodat jij zelf niet veel hoeft mee te nemen. Op het moment van schrijven kun je op 12Roompot parken een safaritent boeken met eigen sanitair.

Glamping last minute

Zijn jullie van plan om een glamping last minute te boeken bij Roompot? Lees dan even verder. Een last minute kan jou aardig wat korting opleveren, soms tot wel 40% per boeking. Het is dus zekerdemoeite waard om te kijken of je een glamping kunt boeken met een last minute korting. Je kunt er het beste wel even rekening mee houden dat in de schoolvakanties de glampings vaak al helemaal volzullen zitten, dan is een last minute niet zo een heel goed idee. Kijken dan eerder bij de Roompot vroegboekkorting bijvoorbeeld.

Roompot luxe kamperen