Slagharen meivakantie korting

De meivakantie is een geliefde periode om op vakantie te gaan. Zo ook naar Vakantiepark Slagharen. Kom heerlijk ontspannen en genieten van de leukste accommodaties en attracties. In de meivakantie laat het zonnetje zich vaak al aardig zien, en dat is heerlijk als jullie een dagje in het pretpark zelf rond willen lopen. Willen jullie in de meivakantie naar Slagharen? Dan hebben wij de hoogste korting voor je gevonden! Als jullie in de meivakantie overnachten bij Slagharen dan is dit inclusief:

  • Toegang tot alle shows en entertainment
  • Toegang tot het attractiepark, ook op aankomst- en vertrekdag
  • Toegang tot het nieuwe waterpark Aqua Mexicana*

* Uitzondering: verblijf in een Wigwam Deluxe is exclusief gebruik van het waterpark, maar u kunt gebruik maken van Sunny Beach. Kaartjes voor het waterpark kunt u indien gewenst bijboeken.


Meivakantie Slagharen last minute

Sommige mensen willen in de meivakantie bij Slagharen een last minute boeken. Wij raden dit zelf vaak af. De meivakantie is een geliefde periode om op vakantie te gaan, en Vakantiepark Slagharen zit meestal erg vol in de meivakantie. Wat er dan kan gebeuren, is dat er bijvoorbeeld alleen maar kleine accommodaties beschikbaar zijn terwijl jullie met een grote groep zijn. Of misschien wilden jullie graag in een Wigwam, maar zijn deze al allemaal vol. Om teleurstelling te voorkomen kun je beter iets eerder boeken voor de meivakantie. Kijk eens bij de Slagharen vroegboekkorting of bij de leuke Slagharen Arrangementen. Deze brengen vaak ook veel korting op, en zo weet je zeker dat je kunt overnachten in de gewenste accommodatie. Maakt het jullie niet uit en boeken jullie liever Slagharen last minute? Bekijk hier de Slagharen last minute kortingen.

 

Slagharen meivakantie korting