Summio Parcs

Wat een gave en grote verandering op het gebied van vakantieparken! Dormio Group heeft namelijk 30 vakantieparken van Landal en Roompot overgenomen! Hiervan zullen 20 vakantieparken gaan vallen onder het nieuwe label Summio Parcs gaan vallen. De andere 10 vakantieparken zullen onder Dormio gaan vallen. Dormio Group kenden we al van 8 vakantieparken, dit zullen er zometeen dus 38 zijn! We hebben al even gauw op de website gekeken van Summio Parcs en het ziet er veelbelovend uit!

 

Wat gaat er veranderen

Als we kijken naar wat er gaat veranderen voor jou als bezoeker van zometeen één van de vakantieparken van Summio Parcs, zal er niet heel veel veranderen. Gelukkig maar! De vakantieparken zullen zich gaan richten op het middensegment en zullen hoogstaande service gaan bieden. Dat klinkt alleen maar top! Het doel van Summio Parcs is een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding te gaan bieden. Helemaal top als je het ons vraagt!

Welke parken worden een Summio Parc

Hier weten we nog niet heel veel van. Wel kunnen we je een aantal parken geven waarvan we bijna zeker weten dat ze over genomen zullen worden. Dit zal zijn Landal Port Greve,Landal Heihaasen Roompot-park Aquadeltain Bruinisse.Een stukje van de website van Summio Parcs:

We worden geïnspireerd door het bijzondere van mensen. Onze vakantieparken en vakantiehuizen zijn een weerspiegeling hiervan. Élke Summio plek is een ervaring op zich. 

 

Summio Parcs

Summio Parcs wil gaan inspelen op de beleving van de gast. Ook is het doel om de aankomst -en vertrek data zo flexibel mogelijk te maken. Dit zouden we helemaal tof vinden natuurlijk! Ze willen dat jij als bezoeker het ultieme vakantiegevoel zult ervaren. Dit willen ze bereiken met een hoogstaande service. Er zal per park bekeken worden hoe ze dit kunnen bereiken. 

“We willen kwalitatief gezien het beste merk neerzetten voor een grote groep vakantiegangers en woningeigenaren”, aldus Don van Schaik, oprichter en CEO van Dormio Group

We zijn natuurlijk heel erg benieuwd naar alle ontwikkelingen, maar zijn er zeker van dat dit een positieve ontwikkeling is!

Summio Parcs Logo